Annons

Formex hösten 2013 – House Doctor + Nicolas Vahé

Jag brukar inte gilla House Doctor på Formex. Deras montrar har tidigare varit så knökfulla och proppade med prylar. Men i år alltså. Wow! Här kommer ett bildregn. Vi börjar på baksidan. Om man gick runt hörnet på montern så uppenbarade sig det här. House Doctors samarbete med kocken Nicolas Vahé.

De visade upp sin nya shop-in-shop-lösning och bjöd på provsmakning av delikatesserna. Först blev jag ärligt talat lite irriterad på alla tanter som flockades runt borden med stirrig bufféblick (det gick ju inte att fota 🙂 Men sen. Ja, då förstod jag varför. Så vansinnigt gott det var!
Matföretag som har snygga förpackningar brukar ju annars bara ha just det. Men House Doctors samarbete smakar både för öga och gom. Chipsen, chutneyn, peston… Mums. Sara fick slita mig därifrån.
Korsbefruktningen inredning, köksprylar och mat tror jag också är ett vinnande koncept just nu. Vi Skandinaver har ju renoverat köken in absurdum och behöver smakfulla saker att fylla hyllorna med, i dubbel bemärkelse. Är ni kvar på mässan (eller bor ni nära någon återförsäljare). Gå dit och testa!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Så smakfullt! Gillar förpackningarna!! Kanon att få "vara med" på Formex genom dina bilder! Ha det gott!

 • Anonym skriver:

  Håller med dig fullt ut! Älskade deras monter!

 • Älskade framförallt de grå Höganäsliknande krusen, mattorna och plåtskåpen hos HD. Tänkte visa mina favoriter därifrån lite senare.
  House Doctor och även en annan dansk, Hübsch, tyckte jag hade lyckats riktigt bra.
  Sådana där smakprover håller jag mig dock så långt ifrån jag bara kan vid mässor och liknande eftersom jag har bacillskräck 🙂 det må va hur gott det vill!
  Kram Anette

 • Lovisa skriver:

  jag älskar det här konceptet! köpte ett te som var himmelskt ifrån Nicolas Vahé, med kokos och passionssmak.

 • Smäm skriver:

  Snyggt!!!

 • Anonym skriver:

  Åh vad fint 😀

 • Emma - By Emma skriver:

  Men oh vad fina förpackningar!!! Och dina bevakningar är lika proffsiga som vanligt!
  Kram

 • Lina skriver:

  ÄLSKAR detta! Oj så fint!! Tack för tipset!

 • Karin skriver:

  Vet du vilka butiker som kommer sälja delikatesserna? Inreda har haft ett mindre sortiment vet jag.

 • felicia thiel skriver:

  vad gott!! De måste jag köpa

 • Fru Minimalist skriver:

  Utmärkt med godsaker i så vackra förpackningar! Förbrukningsvaror som presenter är en favorit hos oss minimalister, och det skadar ju inte att förpackningarna är så vackra att de inte behöver slås in i presentpapper. Väldigt snyggt tagna foton av dig måste jag säga 🙂
  https://minimalisterna.se/konsten-att-ge-presenter/

 • Fanny skriver:

  Åh, det ser ju verkligen lovande ut! Jag älskar ju både House Doctor och snygga förpackningar! Tack för bra Formex- rapporter!;) /Fanny

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.