Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 27

Man skulle kunna tro att sommaren är en död period för ”inomhus-” och inredningsbranschen, men faktum är att det fortfarande händer en hel del. Här är är en summering av nyheterna och bloggsnackisarna som surrat likt humlor under den första veckan i juli. Vi sparkar igång med en nyhet från Artilleriet.
De har tagit in vitrinskåp från danska Lindebjerg i sortimentet vilket många bloggare snappat upp  i veckan. Här är några av dem som skrivit om släppet. En än så länge helt ouppmärksammad nyhet (men icke desto mindre intressant för det) är väl den sneak peak av bilderna på House Doctors höstkollektion som skickades ut via ett nyhetsbrev i veckan… 
Moments A/W 2013 kommer i augusti och ska sprida harmoni med trä, jordtoner, koppar, mässing, silver och sten för att skapa en känsla av citat ”jordbundethed og total afslapning”.Ett annat, helt nytt, varumärke att hålla utkik efter i höst är svenska Dirty Linen som skickat ut en pressrelease om sin kommande lansering. Spännande koncept och marknadsföring (!) av sänglinne för sovrummet. Vissa av pressbilderna är så ”dirty” att jag inte ens vågar visa dem här. Nyfiken? Kolla in deras webb
Förra veckan skrev jag ju att danska VIPP ”äger badrummet”, men nu verkar det som om de vill ta steget ut därifrån – för att vidga sitt varumärke. De levererar ju nya produkter på löpande band och sist ut i raden är en  ny serie speglar som gör sig lika fina i en hall som i sovrummet. Pressreleasen kom i måndags och var laddad med ögongodis. Fler bilder på deras senaste nyheter hittar du här.
Veckans mest ombloggade hem måste vara det här, hemma-hos-reportaget från Kvarngården i Skåne som stylats av Lotta Agaton och fotats av Pia Ulin för Residence. Det är nog inte en enda sommaruppdaterad bloggare som har missat den. Få tidningsrep lyckas skapa samma spridning som dem Lotta lagt sin hand vid, och jag förstår varför. Det är bara att lyfta på hatten!
Foto: House Doctor, Dirty LinenVIPP, Pia Ulin

Kommentarer

 • Stilitiden skriver:

  Snygga höstnyheter! Gillar Vipp, konsekvent deras stil. Och Dirty Linen hänger på "syndig-trenden" som Li Edelkoort siar om. Fin round-up:)
  /Camilla (Stilitiden)

 • Anna skriver:

  Tack för ännu en bra veckosummering!

 • Lina skriver:

  Tack för tipsen!

 • Anonym skriver:

  Momenstskåpen var ju superläckra!

 • Silje skriver:

  Vad vackert 🙂

 • Linn skriver:

  Åh! varifrån kommer lampan på näst sista bilden?
  Den brevid spegeln från VIPP.
  Tack! 🙂
  Linn

 • Lotta Agaton skriver:

  Tack Frida..trevlig sommar!

 • Jennie skriver:

  Lotta Agaton är Lotta Agaton. Duktig kicka.

 • Lovisa D skriver:

  det ser fräscht ut:)

 • Gabriella skriver:

  Så fint att få inspireras av allt vackert!

 • Hello skriver:

  Behövde inspiration och fick det. Tack!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.