Annons

Trendenser iPad magasin nr 13 – Sommarspecial

Ni har väl inte missat att det släppts ett nytt nummer av Trendensers iPad-magasin i AppStore nu i dagarna. I juli får vi hälsa på hemma hos inredningsbloggaren Henrick som driver Kråks stuga. Han bjuder på före- och efterbilder på hans renovering av det mysiga torpet på Orust och berättar om livet som ”kändisstylist” (visste du att han har inrett Dolph Lundgrens lägenhet i Stockholm?)
 
Dessutom visar jag massor av foton från ett stylingjobb som jag och Sarah Widman gjorde i slutet på juni, där ni får följa med på hela resan från nybyggd och tom till inredd och klar lägenhet. Och som vanligt bjuder jag på månadens stylingtips, bästa budgetfynd, ”real or replica” samt ”what’s hot and what’s not” och en massa mer. Du hittar appen i iTunes och laddar ner senaste numret här. Enjoy!
Foton: skärmdumpar från Trendensers iPad-magasin nr 13

Kategorier:

Kommentarer

 • pilotfrun skriver:

  Superbra nummer!!!! Och jätteintressant läsning!

 • Stilitiden skriver:

  Ska ladda ned det nya ikväll, sommarläsning:) Premiärläste förra numret, väldigt bra mix mellan intervju, trender och stylingtips. Tummen upp!

 • A. skriver:

  Tack för ännu ett bra nummer!

 • Johanna B. skriver:

  Fint! Varifrån kommer duken på bordet?

 • Anonym skriver:

  ’kändisstylist’
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 • Frida skriver:

  Johanna: Duken och kuddarna som syns på bild 2 kommer från H&M Home!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.