Annons

Hemnetgodis i Skåne

Såhär års är det ju lite glest med innerstadslägenheter och inomhusinspiration på Hemnet, men sommarhusdrömmarna duggar desto tätare och bilderna på härliga trädgårdar och uteplatser står som spön i backen. Det är minst sagt lätt att förlora sig i vissa objekt. Som det här huset till exempel. En gammal (och topprenoverad) prästgård som är till salu i Skåne. Ahmen. Hur fin?
Foto: Erik Olsson

Kategorier:

Kommentarer

 • Brysselkakan skriver:

  Helt underbart hus! Helt min stil rakt igenom ju. Fast jag får väl vara rätt nöjd med mina 450 kvm fd mentalsjukhus i Strängnäs. Kommer bli superfint när vi någon gång hinner renovera klart allt! Men vi bor bra på de 160 kvm som är renoverade 😉

 • "ingerpinglan" skriver:

  När jag blir ung igen … och rik, då vill jag ha ett sånt hus!
  Inger 70

 • kajsa skriver:

  vet du vad boxarna med hål på sidorna kommer ifrån?
  De visas i barnrummet bakom brio vagnen.
  /kajsa

 • Moa skriver:

  Åh vad fint! Checka gärna in min blogg! 🙂 kram

 • Ha ha vad roligt 🙂 Det där huset var jag jätteförtjust i för ett tag sedan och återvände gång på gång till sidan på Hemnet för att flukta.
  Det gick tom så långt att jag lyckades övertala mannen att vi skulle åka och smygkika lite var det låg osv.
  Jag förstod ju att det låg på vischan mitt i ingenting men det som blev en stor besvikelse var att det precis bakom, nästan kloss intill ligger en gård med en massa traktorer och annat som skapar oväsen och ganska så fult att ha som utsikt, som man får på köpet.
  Man t om delar uppfart med den gården som ligger precis precis bakom.
  Dessutom låg det ett annat litet "rivningshus" på tomten precis bakom huset.
  Det är inte allt som man får se där på Hemnet 😉
  Så nej, det blev inget med det 🙂
  Kram Anette

 • Veronica skriver:

  Superfint!
  Gömmer det sig inte ett litet DIY-projekt för sommaren bland bilderna minsann? Tänkte på de härligt färgglada utestolarna i klapp-modell. Den vänstra ommålat från IKEA och de två högra snyggt ommålade? Värt att klura på!

 • pilotfrun skriver:

  Helt underbart hus! Själv kollar jag Hemnet som aldrig förr då vi ska köpa alternativt bygga hus i Skåne när vi flyttar ifrån Spanien nästa sommar. Har äntligen fått tid att läsa igenom de senaste numren av Trendenser (inte det enklaste att få tiden att räcka till med tre sommarlovslediga kids:) och jag vill bara säga att de senaste var verkligen grymt bra. Det känns som att du har hittat "det"! Tusen tack för all inspo!
  Kramar
  Rebecca

 • Jennah skriver:

  Jag gillar att uteplatsen ser så stor ut! Bara det är mycket trädgård utanför den också förstås.

 • Mirva skriver:

  Har funnits till salu ganska länge nu……….

 • Gabriella skriver:

  Åh så fint det ser ut!

 • Anonym skriver:

  Väldigt fint!

 • Anna Hansson skriver:

  Väldigt fin!

 • Charlotte skriver:

  Mysig uteplats!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.