Annons

Mitt senaste köp

Min nya chef mäter bara 55 centimeter i strumplästen men är redan en bestämd liten herre. Imorse tyckte han det var en kanonidé att starta veckan redan klockan fem. Nu har han nickat till, men jag kan givetvis inte somna om. En sån tur då att jag blivit med ny tekopp modell jumbo så att jag kan hålla energin uppe via vätska. Mitt senaste köp kan tillskrivas bloggindoktrinering. Efter att ha läst om och sett bilder på Spodes porslin under flera års tid via Ebbas blogg har jag till slut gått och blivit en samlare själv. Först ut Aesop Fables. Näst på önskelistan står koppen Blue Rose. Mönstret må vara gammalmodigt men det känns somrigt och påminner mig om mormor, småkakor och trygghet. Tantporslin rules!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • De är ju så fina! Jag älskar blåvitt porslin! Det känns klassiskt och tidlöst!

 • Stora the- o kaffekoppar är ett måste! ;)Så fint och fräscht med blåvitt porslin. Visst är det något speciellt med att ha sin, lite extra fina kopp som bidrar till en bra start på dagen. 🙂
  // Emelie

 • Anonym skriver:

  Åh så fin, perfektion!

 • Emma - By Emma skriver:

  Så fina är de! Och vi tanter måste faktiskt leva upp till vårt epitet! 😉
  Kram!

 • Lotta skriver:

  Dom är ju fantastiska! Bra köp!! 🙂
  Jag har två te-koppar, men nu blev jag ju sugen på fler. Och kanske några muggar… SÅ fina!

 • Karin A skriver:

  Vad intressant att ingen får kritisera dig Frida men du får kritisera bäst du vill här på bloggen. Nää, inte är det första gången heller…
  För de flesta är konstrotting ett bra val och inte något att skämmas för eller välja i sista hand. Och det är INTE billigt!!!
  Jätteroligt för dig att du har en man som tjänar så mycket att du kan köpa hutlöst dyra saker men du behöver inte dissa *oss vanliga*
  Någonting har ändrats hos dig. Innan ödmjuk nu, lyxig bortskämd hemmafru ?
  Karma Frida! Tänk på den…

 • Lina skriver:

  Underbar bild! Jag får riktigt härliga sommarkänslor när jag tittar på det porslinet.

 • Flitiga Frida, vad mysigt det låter med en liten minichef 🙂
  Tekoppen är to die for och absolut prefekt till dig, för fint ska fint ha!
  Kram Anette

 • Anna skriver:

  Vackert porslin! Själv har jag inte så gott om plats i skåpen, så jag måste vara selektiv m porslinet. Kör Swedish grace rakt igenom.
  Karin A – "en man som tjänar så mycket"??? Vad märkligt att du förutsätter att Frida inte tjänar sina egna pengar? Som man känner sig själv, känner man andra… eller?

 • Lotta skriver:

  He, he! Kul skrivet om chefen 🙂 Vänta tills du har 2-3 stycken. Snackar ihop sig gör de inte heller.

 • Maya Lundberg skriver:

  Hej finis!
  Jag har ny tävling på bloggen där du kan vinna en goodiebag med e.l.f produkter:-)
  kolla min blogg mayaalundberg.blogg.se
  KRAM

 • Jennah skriver:

  Det är roligt att ha något att samla på. Jag köpte lite grann av Rörstrands Mademoiselle Oiseau, riktigt fint porslin 🙂

 • Titti skriver:

  Väljer själv att vara anonym nu då jag inte vill dra till mig galna nättroll – men ärligt Frida; det ÄR helt ok att radera kommentarer som helt uppenbart är från samma bittra varelse under olika namn i inlägg efter inlägg. Det här är din blogg och det är inte hennes rättighet att solka ned luften här.

 • Anonym skriver:

  Åh vilket superfint porslin!

 • amanda skriver:

  åh, fin blogg och fin bild!

 • LIENE skriver:

  den här koppen är verkligen söt!

 • Gabriella skriver:

  Underbar kopp! Härligt med blått och vitt ihop.

 • Frida skriver:

  Kalas fina!

 • sanna/wonderdeco skriver:

  Jag är också såld, hittills har jag två i min samling..
  Ha en fin dag.
  sanna

 • WOW vilket vackert porslin…blått och vitt är bara bäst:)
  Om du gillar moderna mönster kan du kolla in min blogg:)
  Jag önskar en skön sommarhelg
  LOVE Maria från inredningsvis.se

 • Anonym skriver:

  Jättefin! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.