Annons

Mitt senaste köp

Ni som har följt min blogg en tid vet att jag har en fäbless för danska trädjur. Det började oskyldigt, med Kay Bojesens klassiska apa som jag fick i present 2009. Sen köpte jag två fåglar från Architechtmade och kort därefter fylldes samlingen på med en björn, en elefant och en tax. Förra året fick jag Hans Bøllings anka i julklapp och mitt senaste tillskott i samlingen är den här. Träkaninen!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • minishopSofia skriver:

  Av de små trädjur jag hunnit investera i ( för ja, det får vi väl kalla det) är faktiskt kaninen min favorit. Den köptes till dotterns rum, men bor just nu i vardagsrummet i stället… Så fin!

 • Om Ett Hus skriver:

  Jag älskar också trädjur! Jag skulle vilja ha fåglarna och ankan. Jätte söta! 🙂

 • Sarah skriver:

  Så fina!
  Klassiska och gedigna saker som kan kan ha med sig läääääänge.
  Kram

 • Funkisfabriken skriver:

  Då måste ni bara se deras ” kompisar” på Instagram @funkisfabriken 🙂

 • Lina skriver:

  Sötnötter!

 • Hanna skriver:

  Så fina! 🙂

 • Lina skriver:

  Ja men hur kunde vi klara oss utan dem? Mina djur leker fint tillsammans med trädjuren från Areaware. Din samling är ju närapå komplett! Härligt!

 • Så fina så, förstår hamstrandet;-) Inspirationstips som passar fint till dessa stilleben; vackraste origami, nyhet från Up The Wooden Hills. Titta in på hemsidan eller Lisa Maries blogg, eller omvägen via min (inlägg om hennes nya origami igår kväll).
  Ha en fin eftermiddag!
  Camilla/Stilitiden

 • Olivia skriver:

  Riktiga sötnosar!

 • Hanna skriver:

  Haha, vad roliga! 😀

 • Kaffehörnan skriver:

  Vad fint köp

 • Jessica skriver:

  Jag gillar också de där djuren! Underbara.. Har hittills apan, men fler lär det bli.. 🙂
  Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.