Annons

Mitt senaste köp

Hade jag varit modebloggare hade jag kallat detta för ett garderobsfynd, för faktum är att jag införskaffade min nya fågelholk från BAT Design för flera år sedan. Men inte förrän idag har den fått komma upp ur sin kartong – så därför känns den som ett nytt inköp. I samband med flytten fick holken plötsligt en naturlig plats i vårt uterum. Så där hänger den nu och dinglar, i all sin enkelhet. Även om maken tittar konstigt på mig varje gång han går förbi. (”Eeh..hur ska fåglarna få nytta av den där holken om du hänger den här inne?” undrar han. ”Mäh, det fattar du väl. Det är ju bara en visningslägenhet”? kontrar jag).
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • tinajo skriver:

  Den var riktigt snygg, skön form! 🙂

 • Den som spar han har! Och vet du vad, det är inte alltid meningen att "de" ska förstå allt 🙂
  Kram Anette

 • Emma - By Emma skriver:

  ha ha. Så har jag det varje dag! Men himla fin är den! Kram!

 • Stilitiden skriver:

  Åhhh, älskar den. Förstår dig precis. Hemma hos mig hade den fått piedestalplats idag. Jag gick och trånade efter den på Market 24 i Haga för något år sedan, men unnade mig inte ett köp. Tänkte den kunde glädja fåglarna i vår magnolia. Och nu går den inte att få tag i, i vart fall i inte i butik. Är det någon som vet var den går att köpa, när jag väl vill slå till?
  Skön kväll!
  Camilla/Stilitiden

 • dreamhouse skriver:

  hur fin som helst! vet känslan, så himla härligt när saker och ting äntligen får komma till sin rätt.. Kul med hus! kram camxx

 • Maria skriver:

  Hihi… hur snygg som helst 🙂
  Kram Maria

 • Fru Minimalist skriver:

  Otroligt snygg, men samtidigt en väldigt onödig pryl i mångas ögon. Prylar som gör dig glad eller påminner dig om något positivt varje gång du tittar på dem, fyller trots allt en fin funktion och är värda sin plats.

 • Lina skriver:

  Söt!!!!

 • Anonym skriver:

  Söt ^^

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.