Annons

Veckans snackisar och nyheter – v 18

Veckans söndagssummering går i tonerna av rosa, grått och brunt. Först ut. Rädda Barnen har släppt sin vårkollektion! Totalt har de adderat 28 nya produkter till den egna designshopen, alla på temat pastell, som säljs till förmån för välgörande arbete för barns rättigheter. Min personliga favorit bland årets nykomlingar i sortimentet är urgölliga’ Lava People från Studio Arhoj
Under veckan som gått har Sköna Hem delat ut sitt pris ”Årets möbel 2013”. Utmärkelsen gick till designerduon Färg & Blanches välskräddade fåtölj Emma, som produceras av Gärsnäs. Samma sittdon fick tidigare i år även ta emot tidningen Plaza Awards för ”Årets fåtölj”. Stort Grattis!
Examensarbetet i Lotta Agatons senaste inredningskurs som avslutades i söndags bestod (som vanligt) av att styla pressbilder på nyheter från Therese Sennerholt. Via Daniella kan du se delar av slutresultatet. Jättefina bilder och produkter och stylish styling (no pun intended mot någon alltså) men nästa gång vore det kul med något mer överraskande och oväntat.
Min favorit bland veckans Hemnetgodis som cirkulerat i bloggvärlden är definitvt denna lägenhet, som ligger ute till salu via Stadshem. Urban Retro i Göteborgstappning. Och IKEA’s gamla lågprisstol Öglan (som syns på bild runt bordet i köket, om jag inte tar helt fel) är kanske ett bra tips på budgetalternativ till er som trånar efter Thonets klassiska caféstol i böjträ?
Foto: RB Designshop, Gärsnäs, Kristofer Johnson, Stadshem

Kommentarer

 • Att Rädda Barnen släppt nytt har jag missat, får kolla det:)
  Hoppas allt är bra med dig Frida, går in här varje dag för att se hur det går men förstått att ankomsten är lite försenad.. Lycka till med allt när det är dags!
  Kramkram:)

 • Clara skriver:

  älskar fåtöljen o allt på den sista bilden!

 • Anna G skriver:

  Undrar om någon vet varifrån köksbordet kommer?
  Önskar er All lycka med bebisen!

 • Josefin skriver:

  Oh, den urban retro lägenheten hade man inte tackat nej till. Ett extra rum så kanske man hade tagit sig en kik. Plankväggen i köket är grymt snygg ihop med industrikaklet. Inte direkt nyskapande kanske, men fortfarande så snyggt!

 • Jag gillar dina veckosummeringar! 🙂

 • Lisa S skriver:

  Hej Frida!! Tack för en fantastisk blogg!! Jag tittar in här varje dag även om jag nog aldrig kommenterat förr!! Har tänkt lite på dig då jag har en fin dagbädd i brunt skinn, som jag funderar på att sälja. Jag tycker att den är fantastisk snygg (dock har den några fläcker, som jag tror (!!!??) att man kan bli av med), och jag tror att du gillar den stilen också! Är du intresserad av att jag skickar bilder? Jag är på resande fot så jag kan inte fixa bilder förrän nästa onsdag tidigast, men du får förhoppningsvis annat för dig snart!! Stor kram o TACK för all din fina inspiration. Ps det är verkligen kul det här med inredning o trender, mina föräldrar köpte en andelslgh i Cannes, Frankrike, för ca 30 år sen o då hade de som sålde lägenheten inkl allt, möblerat m just sådana typ öglan stolar. Då tyckte vi att de var superfula o det gjorde vi typ i alla år!!! För två år sen då vår käre far hade gått bort skulle vi tömma o slänga lite i deras nya boende i Frankrike. Eftersom vår far inte KUNDE slänga ngt fanns ju mkt kvar från den gamla lgh, däribland just dessa stolar!!! OCH vips, helt plötsligt var de ju jättesnygga o helt rätt!!! (tyvärr inte värt att transportera hem dem o mina syskon ville inte ha kvar dem i Fr, så de fick gå till tippen……….!!!). Lång historia, men visst är det kul hur ngt kan bli så inne igen!!!! Stor kram Lisa S i Höllviken

 • Linnéa skriver:

  Trevliga inslag från veckan. Det är en underbart härlig lägenhet 🙂 Get inspired!!!

 • Det var mycket fint du hade hittat där frida, men den största nyheten lär vi få vänta på tills nästa vecka?!
  Vilken liten liten rackarbebis du har där 😉
  Stor kram Anette

 • Gabriella skriver:

  Så fin inspiration!

 • Anonym skriver:

  besök min blogg —-> https://itsfon.blogg.se/

 • jen skriver:

  vad snyggt med en svart klädställning!!

 • Verkligen inspirerande snackisar och nyheter. Jag blir också glad över att Rädda Barnen har en designshop. Visste jag inte och ska kolla in den!

 • Kaffehörnan skriver:

  Helt underbara saker

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.