Annons

Work it

Häromveckan var jag och hälsade på Sarah Widman & Co. på jobbet igen. Den här gången var det en fin tvåa i Linné som skulle ut till försäljning via Alvhem, och jag fastnade för hemmakontoret i hallen. Jag har ju tidigare tipsat om hur man kan platsbygga en bokhylla i en gammal dörröppning, men se här. Det funkar ju faktiskt också att göra arbetsplats i en sådan smyg också.

Längs väggen stod den här tjusiga trälådan. Liknande finns på Lagerhaus. En fiffig och fin förvaring av väl valda favoriturklipp från inredningsmagasin (om man har hjärta att dissikera sina favoritmagasin vill säga). Granit har också sådana i svart och grått, från 99 kr stycket. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisasvilja skriver:

  Så snyggt och smart!

 • Hannah skriver:

  Snyggt!!

 • curiouscat skriver:

  Stilfullt! Men det är ju just det där med att klippa i sina kära tidningar…

 • Elvira skriver:

  Nu så kan du delta i veckans blogg! Vill du nå våra läsare?

 • Jossan skriver:

  ÄLSKAR bloggnamnet!

 • E-M skriver:

  Hej tack för en inspirerande blogg! Tänkte höra om du kan hjälpa mig med en sak. Jag har sett på så många inredningsbloggae att det använder färgglad (neon gul rosa mm) tejp att fästa posters på väggen. Vart hittar man dom?

 • Hannah skriver:

  E-M tejpen heter washi och finns att köpa på nätet. här är en bra webbshop!
  https://www.moltazdesignshop.se/sv/washitejp/

 • amandacatrin skriver:

  Gus så inspirerande! Din blogg är jättebra 🙂

 • Mycket snyggt men det gäller att ha ordning på grejorna med ett såpass litet utrymme och så synligt…

 • M skriver:

  Häftig blogg-namn! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.