Annons

Veckans DIY – Platsbyggd klädhylla i hallen

Vissa dagar kan jag känna mig alldeles genomvarm och glad, och lite extra tacksam, för några särskilt kloka och fina människor som jag har lärt känna via olika jobb genom åren. Idag är en sån dag. Och Lotta är en sådan person. Jag vet inte om ni kanske redan läser hennes blogg, men om inte – surfa in på Solrum! Där kan ni bland annat hitta det här snygga tipset på en platsbyggd klädhylla som hon har gjort till sin hall. Med 25 mm kopparrör och krokar från byggvaruhandeln. I det här inlägget och det här hittar du alla instruktioner. Sen är det bara att välja om du vill behålla hyllan trären eller måla den vit!
Lotta är AD på en reklambyrå som jag har jobbat på tidigare och hon är precis sådär kreativ och fiffig och handlingskraftig hemma som man önskar att man själv var, mest för jämnan. Dessutom tar hon jättefina bilder till sin inredningsblogg där man får följa hennes husrenovering. Idag har hon hjälpt mig med ett klurigt beslut kring ett val av väggfärg. Och för ett par år sedan sa hon en väldigt tröstande sak (bara sådär i förbifarten, på en firmafest) som faktiskt hjälpte mig som tankekrok genom min största livskris hittils. Jag vet inte ens om hon minns det själv. Men jag har tänkt på det. Många gånger. Så tack Lotta. Du är en fantastisk person! Till er andra – veckans DIY och bloggtips, i ett!
Foto: Lotta Lindekrantz Sultan, Solrum.blogspot.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Så fint! Perfekt lösning till min hall!

 • lina skriver:

  En av mina absoluta favorit bloggar!

 • Bloggvärlden när den visar sig från sin allra bästa och mest fantastiska sida! Härligt!
  Kram från Anette

 • Johanna B skriver:

  Så snyggt! Mycket finare än min plastiga hatthylla! Tack för tips!

 • 🙂
  ja, nu förstår jag varför det exploderade på antal besök på bloggen. OJ, vilka fina ord. TACK Frida. Nu blev jag också alldeles varm i hjärtat!

 • Lena skriver:

  Älskar galgarna!! Var kan man köpa dem?

 • Jag klickade så klart in till Solrum för att skriva lite hejarop! Jösses vad snyggt gjort! Kopparrören gör sig verkligen där på klädhyllan! Fiffigt! Ha det gott!

 • Spättan skriver:

  Har följt hennes blogg i flera år, visste inte att ni kände varann, vad härligt med ännu en dimension av en person och vilken fin kvinna! Precis som du!

 • Marie skriver:

  Tack för tipset!
  Precis i min smak!
  🙂

 • E skriver:

  Hej! Solrum är ju dessvärre låst för inbjudna läsare nu för tiden, men jag är väldigt intresserad av måtten på hatthyllan, skulle du kunna fråga om det? Hade varit jättegulligt!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.