Annons

Kontorsplats uthyres i centrala Göteborg

I samband med att jag strax går på mammaledighet finns det faktiskt ett par lediga platser att hyra på vårt kontor i Victoriapassagen. Idag är vi fyra personer som delar på lokalen, men vi har rum för fler. Alla jobbar med inredning, styling, retusch och formgivning och har varsitt fast skrivbord samt tillgång till ett stort konferensbord och litet pentry/kök. Här ser du en glimt från mitt hörn av lokalen. Kontoret ligger mitt i centrala Göteborg, på adressen Vallgatan 19. Hyran är 3000 kr per skrivbordsplats och då ingår internet/uppkoppling (fastigheten är momsfri eftersom den är byggd 1815). Är du intresserad? Maila en kort presentation av dig själv och det du jobbar med till: [email protected]
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Älskar den där taklampan, sett den på mässor och i tidningar.
  Min kollega ville köpa en sådan men blev avskräckt när hon hörde priset. Vände sig till en svetsare för att tillverka liknande själv och få ner priset. Det är drivet!! Eller är det olaglig kopiering…?
  Ha en fin helg!

 • EvaP skriver:

  Åh…så fint det ser ut. Tyvärr bor jag i Skåne och sysslar inte alls med din gebit.
  Vad jag egentligen ville skriva är att jag läser din blogg, jag tar till och tänker och tycker om en del – men när jag läste " jättefina på bild men som luktar mal" blev jag full i skratt. Härligt att du kan vara ärlig och rolig.
  Ha en skön helg!

 • JULIA skriver:

  Snyggt!

 • Lovisa skriver:

  åh vilket fint kontor!

 • Rania skriver:

  Åh det är verkligen intressant och hade varit superkul (är fotograf), men tyvärr befinner jag mig i Sthlm till slutet på maj och har inte ekonomin för det just nu.. :/

 • S O F I A skriver:

  Nej så sjukt cool lampa! 😀

 • lisasvilja skriver:

  Vilken smakfull arbetsplats!
  Kram

 • Elin skriver:

  Vilken fin filt! Vart är den ifrån?
  Är på jakt efter en fin som inte är i fleece och som inte luddar.

 • Frida skriver:

  Elin: Jag köpte den på H&M Home (på Drottninggatan i Stockholm) för ett år sedan. Tror den finns kvar i sortimentet men är inte säker. Kolla deras hemsida!

 • Sara skriver:

  Erat kontor är ju superhärligt även i verkligheten och jag tokgillar din styling här!
  Happy helg fina du!
  Kramen

 • Hilda Mattisson skriver:

  Snygg inredning, i wish i had that!

 • Sarah skriver:

  Vilka urfina (skriv)bord! Precis ett sånt som jag letar efter! Var kommer det ifrån? Tack för en inspirerande blogg och stort lycka till med liten!

 • Frida skriver:

  Sarah: Vi har köpt svarta bockben och svarta lösa bänkskivor på IKEA. Superenkelt (och billigt)!

 • Johanna Garcia skriver:

  Ett riktigt underbart o inspirerande ställe kan jag med erfarenhet erkänna! Om jag kunde skulle jag själv flytta in hit 🙂 Lycka till, F!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.