Annons

Dagens lunchspaning på COS

Det bloggas en hel del om H&M’s nya satsning & Other Stories just nu, vars butiker jag inte har haft tillfälle att besöka än. Däremot måste jag säga att jag är vansinnigt förtjust i deras andra premiumkedja, COS. Både för kläderna och för butiksinredningen. Här i Göteborg öppnade nyligen en COS-butik i den gamla biografen vid Kungsportsplatsen och nedan ser ni en ögonblicksbild som jag haffade med kameran tidigare idag, när jag lunchade med Emma. Utanför provhytten på nedre plan står en Arka Lounge Chair och ett Eames LTR-table från Vitra intill golvlampan Lean från Örsjö och ett gäng Stringhyllor med accessoarer. Lite ögongodis att trösta sig med nu när inga plagg passar min preggkropp…
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma - By Emma skriver:

  Jag tyckte ändå att jag var ganska bra på det där med vettiga kläder när man ammar o så! Men du får faktiskt vänta ngn vecka! tack för idag!
  Kram!

 • Lina skriver:

  Fin fåtölj!

 • Håller med! Snygg butiksinredning

 • COS är min hovleverantör. Insett att deras kläder passar min kropp perfekt och jag älskar deras färger (mkt svart 😉 ) och snitt.
  "Åh, var har du köpt den där?" är en vanlig fråga jag får och känner mig som en robot som upprepar mig: "Den är från COS"
  Undrar hur många jag fått att gå dit egentligen…?

 • Soffer skriver:

  Gillar den där stolen! Avskalat kan va nice ibland men inte så mkt i hemmiljöer då tycker jag man ska ha lite personligt stuk på det hela, att ens personlighet färgar av sig lite liksom!

 • Hanna skriver:

  Mattan… jag gillade mattan. Jag är kass på klassiker och design, vet du Frida?

 • Johanna Hulander skriver:

  Då tror jag du kommer att gilla deras nya satsning också. Framförallt har de en bra kosmetik-avdelning med många "nya" märken och en egen serie som jag testhandlat i dagarna. Nytänkande och inspirerande inredning på just den avdelningen! Må så gott! /Johanna

 • Pysselbolaget skriver:

  Jag är också väldigt förtjust i COS. En helt annan fråga, jag antar att du alltid ber om lov innan du fotar i en butik – hur brukar butiker ställa sig till det? Din blogg är välkänd men hur var det när du började?

 • meowa skriver:

  Så himla fint! Allt blir bättre när våren kommer.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.