Annons

Vad vill ni läsa om, egentligen?

Måndag förmiddag och jag sitter och jobbar här, hemma vid köksbordet. I sällskap av förra veckans föreläsningsbukett och en stor kopp kaffe. Det här blir min sista arbetsvecka innan jag slår ner på takten för att försöka vila litet innan det är dags för bebis (due date efter påsk). Med jobb menar jag externa uppdrag som stylingar, tidningsartiklar, leveranser till iPad-magasinet, konsultjobb och föreläsande inte bloggandet, för det är inte betungande på samma sätt och betydligt lättare att göra hemifrån inemellan annat, så det kommer jag att försöka fortsätta med även under min mammaledighet. Men häromdagen slog det mig, att det var länge sedan jag frågade er varför ni läser min blogg. Och vad det egentligen är ni hoppas kunna hitta när ni surfar in? Vad gillar ni med min blogg, kontra andras? Är det något ni saknar, eller vill ha mer av eller rent av tycker att jag kan sluta skriva om? I’m all ears! Hjälp mig gärna att svara på en kort enkät som du hittar här eller skriv en rad i kommentarsfältet. Stort tack på förhand!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Jag går in på bloggen för att få inspiration =)

 • smäm skriver:

  Håller med Mia, din blogg ger massor med inspiration. Gillar att din blogg håller hög kvalité med mycket eget material. Tycker det är trist hos bloggar där man får en repris av bilder från Pinterest. Lycka till nu med landningen inför bebis 🙂

 • Jojo skriver:

  Tycker de är så kul att få se glimtar från ditt hem. Man blir ju nyfiken på hur en inredningsbloggare bor såklart. Så fortsätt gärna med de! 🙂 Lycka till me bebis!

 • Linda skriver:

  Hej Frida, så fint du har det i ditt kök! Vad är det för köksklocka du har? Superfin!
  Tack för en fin blogg!

 • Jonna skriver:

  Kikar mest in för inspiration precis som flera andra har sagt. Något jag skulle uppskatta var lite fler budgettips 🙂 även vi med små lönecheckar tycker om att ha det fint hemma! Lycka till med bebisen 🙂 är själv i väntans tider, men kommer att få vänta ända tills midsommar.

 • Lovisa skriver:

  Jag kikar in här för att jag älskar inredning och skandinavisk, enkel design. Får massor av inspiration här inne! Fint det var med lamporna och snittblommor är en underbar vardagslyx!

 • Anonym skriver:

  Hej Frida! Jag gillar verkligen din blogg och din stil. Proffsig, varm och stilfull! Skulle GÄRNA se mer från ditt eget hem eftersom du verkligen är en stilikon för mig. Lycka till med bebisen! // Jessica 🙂

 • Martina skriver:

  Gillar skandinaviskt, enkel sv/vit stil, så därför gillar jag att kika in här. Skulle gärna se mindre utav papperpynt/pyssel (är det någon som gör sånt?!)

 • sofia PR skriver:

  Jag vill beskriva din blogg som "Dagens nyheter" inom inrednings-blogg-segmentet. Ständigt de senaste nyheterna, inte bilder som florerar runt i månader.. Samtidigt så visar du mycket av vad just du gillar, vilket är så kul! Så gärna mer av det tack:)
  Ditt engagemang och driv syns och känns och smittar av sig, så tack för det.
  Sist men inte minst, du tillför verkligen!
  /Sofia PR

 • Linda skriver:

  Jag gillar din blogg för det är så mycket av det senaste. Jag skulle gärna vilja ha mera barntips, inredning och kläder både till barn och vuxna. (tycker klädmode och inredningsmode går lite hand i hand)
  Lycka till med förlossningen! Du har något spännande att se fram emot! Det är så maffigt!
  Linda

 • Tove skriver:

  Superbra blogg med massor av inspo! Instämmer med att det hade varit roligt med mer från ditt egna hem 🙂

 • Anette skriver:

  Hej
  Läser din blogg ofta. Gillar kombinationen av bilder och texter. Hittar många fina länkar vidare till andra sidor med massor med inspiration från dig. Tycker att du har bra känsla för nyheter, färg och form. Särskilt när det kommer nyheter från företag så plockar du upp dem i bra sammanhang och bilder. Mycket inspirerande att se hur många olika projekt som du jobbar med samtidig och ändå lyckas leverera ett bra och mycket snyggt och jämnt resultat. Gillar även att du ofta gör egna varianter på tips eller saker du sett, men ändå hänvisar till ursprungsplatsen. Har du möjlighet är det alltid intressant när du gör egna tolkningar av framtida trender/färger etc. Tack för daglig inspiration, keep up a good work!

 • Lotta skriver:

  Hej! I ett tidigare inlägg visade du så fina tips på påskpyssel. Jag gillade speciellt de dekorerade äggen. Var kan jag hitta de söta schablonerna du använt för att måla på äggen? Har letat på ICA men inte hittat dem. Hoppas att du kan hjälpa mig. Tack för all inspiration och lycka till med bebisen. Hälsningar Lotta

 • johanna skriver:

  jag tycker att din blogg är bra som den är!

 • A. skriver:

  Jag tycker det är bra att du tar så mycket egna bilder! Är så himla trött på alla inredningsbloggare som bara skriver om bilder de får i pressreleaser eller som återanvänder andras foton som de snott från papperstidningar, Pinterest och tumblr-bloggar utan länkar. Förstår att det kräver mer jobb men det är också vad som skiljer din blogg från mängden och gör den mer unik/personlig!

 • malin skriver:

  Främst för dina DIY och även för tips på olika fina saker

 • Anonym skriver:

  Skulle gärna se mer av ditt hem! Och mer inspirationsbilder av olika hem och inte bara en lampa eller en sak. Kanske mer budget vs lyx också! 🙂

 • Linnéa skriver:

  Var kan man köpa dessa lamporna?

 • Ida skriver:

  Jag har följt dig sen du hette husmusen. Du la upp spännande "diy" som jag verkligen har saknat sedan dess. Du la upp annorlunda spännande saker. Kanske inte alltid det mest moderna eller snyggaste. Men Sådant man inte hittade någon annan stans. Jag tycker du borde få in mer "diy:s" men i övrigt bloggar du om det som intresserar dig. Du utvecklas ju oxå, och då måste ju bloggen med göra det.

 • Anonym skriver:

  Vad fint

 • Sofia skriver:

  Frida! Din blogg är outstanding. Du är otroligt duktig, både på att skriva och att fotografera. Läser sällan texten när jag kollar andra inredningsbloggar, men här läser jag varenda ord. För att det alltid är så bra, så välskrivet.
  Precis som några andra har skrivit så gillar jag att jag får nya inredningsbilder här, inte de som redan har florerat runt bland bloggarna några varv. Det är alltid väldigt fina och inspirerande bilder också.
  Självklart är jag ruskigt nyfiken på att se mer hemifrån er (och gärna veta mer om dig också!), men respekterar att du kanske inte vill visa mer än du redan gör.

 • Alicia skriver:

  Hej jag älskar din blogg och tycker att du har väldigt fina och inspirerande bilder. Men jag tycker du kan skriva mer om och visa, är tonårsrum, hur man kan andvända gammalt till nytt, och massa enkla pyssel tips. Det är vad jag skulle tycka var roligt om du skrev mer om.

 • lina skriver:

  jag tycker att din blogg är jättefin! man blir väldigt inspirerad av de fina bilderna och jag gillar stilen väldigt mycket.

 • Aniika skriver:

  Hej, har redan svarat på enkäten, men bara tillägga att du har något unikt. Du är helt enkelt outstanding på det du gör! Hoppas såklart få följa ditt mammaliv lite mer, men har respekt för att du vill skilja på "jobb" och privatliv. Lycka till med "ruvandet" där hemma! 🙂

 • Angelica skriver:

  Jag tycker om dina fina bilder men varför jag gillar din blogg framför många andras är därför vi har samma smak. Så fortsätt med det du gör!! Man ska inte ändra på ett vinnande koncept!! Och jag ser gärna mer av ditt fina pyssel!! (som jag inte vågat mig på ännu…) 🙂
  Kraaaaam

 • Jag gillar din blogg och stil, kikar in dagligen och gillar ditt utbud. Är nöjd med bloggen som den är 🙂 Men det egna hemmet vore intressant! Lycka till med bebisen!
  https://lindasrassel.wordpress.com/

 • För att du är bäst, en underbar bloggvän och ja helt enkelt för att det är DU!
  Flitiga Frida 🙂
  Kramar från Anette

 • Johanna skriver:

  Hej Frida! Jag tycker det är roligt att läsa om framgångarna med ditt företag! Du har ett driv och en egen linje som du håller dig till konsekvent. Barnrumsbilder som inte ser ut som alla andra ser jag jag gärna i din blogg framöver :). Lycka till de närmaste veckorna! /Johanna, joelhome.se

 • Jessica skriver:

  Hej Frida! Jag undrar vad du tror om trenden Thonet-stolar och även den franska bistrostilen som är så inne nu? Kommer den hålla ett tag eller kommer den vara förbi om ett par år? Det är ju en stil som alltid är aktuell – I rätt sammanhang – men just nu verkar det vara superhett. Jag är inget större fan för egen del även om jag kan tycka det är jättesnyggt ibland men eftersom man ser det "överallt" just nu så undrar jag om det är här för att stanna eller vad tror du? Hälsningar Jessica

 • Susanna skriver:

  Läser din blogg för att få inspiration till inredning och för att jag tycker att du har en skön blandning av snygga foton, bra tips om möbler och annan inredning men också pysseltips. Började följa din blogg när den hette husmusen. Du får gärna dela med dig av dina erfarenheter att vara sin egen och driva eget företag – både det positiva och baksidorna/utmaningarna.

 • Helena skriver:

  Oj, det är så skön flow och mix av nytt som kommer…med din personlig touche. Din stil är inte så som jag själv har hemma, men ser och plockar idéer att lägga till mitt hem. Det är så roligt att få drömma lite i bland och det gör man på din blogg.

 • Gillar skarpt dina egna tagna bilder! Sa dessa ser jag garna mer av. Kanske lite fler i fran jobb/eller ditt kontor?

 • suvi skriver:

  Din blogg har fina bilder är inspirerande på ett bra sätt. Du har bra idéer som är genomförbara även hemma hos oss/för mig.
  Hoppas på bilder/inlägg från livet hemma hos dig speciellt nu när bebisen kommer 🙂 inspiration för barnrum mm.

 • Anna skriver:

  DIY
  Lyx eller budget

 • Lotti skriver:

  Din blogg är den enda jag läser (i början främst för att min kille är gammal kompis med din!) och just ikväll, efter en härlig middag på loulou, tänkte jag skriva och säga varför, och så har du ställt frågan i senaste inlägget!
  Blandningen av inredningstips, från kostsam design till allehanda fynd, och "gör det själv"-pyssel, gillar jag skarpt! Du verkar vara en kunnig och ambitiös men samtidigt prestigelös person, genuin liksom. Tack för en bra blogg och stort lycka till med bebisen!

 • dianasdrömmar skriver:

  Åhh, mysigt med bebis snart…jag läser härinne för att du ger mig inspiration kram Diana

 • pysseliten skriver:

  du har så många fina bilder .Men gillar bäst när du pysslar till det och stylar 😉 typ gör det själv eller gör om saker. Ibland tycker jag att det visas för mycket fint vill se mera vanliga hem för oss som inte är miljonärer .Och sen undrar jag om du läser någon blogg själv eller kikar in på några ?
  Hoppas på svar 😉 Vet du har fullt upp ………
  från en som pysslar och gör om mycket av det jag har hemma pysseliten

 • Anonym skriver:

  Jag skulle gärna vilja se mer av pyssel/DIY och gärna mer av din egen inredning. Det jag skulle vilja se mindre av är pressreleaser och bilder från mässor. Lite bilder från mässor är roligt att se fast när det är mässor så svämmas det över av bilder. Kanske intressant för många i "branchen" men för mig som en vanlig bloggläsare så är det mer begränsat intresse. Mer intressant då att få din summering och din tolkning – en sumup och best of a la Trendenser.

 • Sofia skriver:

  Nu när du ändå väntar på att bebisen ska komma till världen antar jag att du tittar jättemycket på allt som har med barn att göra. Alla vi bloggläsare får också förändringar i livet som tex barn, familj och sånt så jag tror inte jag är ensam om att föreslå att se mer familje- och barnrelaterat i dina fina inlägg. Den världen är fortfarande så barnslig och tramsig, med massa massa färger och barnsliga motiv. Sällan något för barn att växa med, vem vill ha nallebjörnsmotiv som åtta-åring eller i tonåren?
  Jag vill se mer, mer, mer av dina spaningar vad gäller allt som har med barn att göra 🙂
  KRAM!

 • Jessica skriver:

  Vid mässor en mindre sammanfattning, blir lite mycket och rörigt med alla bilder, blir lätt att jag bara skrollar förbi. Mer godbitar från hemmet, man blir ju så nyfiken på hur det ser ut hemma hos ett proffs =) Kanske lite mer av hur den var i början, då jag fastnade för alla dina roliga dukningar, hemmapyssel osv. Men i det stora hela behålla den som den är idag, inte börja fokusera för mycket på barnsaker då det känns som att det finns redan många som är nischade mot det ämnet. Men med en liten baby så vore det ju så klart kul nån glimt från hur du inrett för babyn.
  Tack för en superblogg och lycka till med allt den kommande tiden =)

 • Johanna skriver:

  Hej!
  Undrar var klockan kommer ifrån? Är det en Arne Jacobsen?
  Snyggo..

 • Olsson & Gerthel skriver:

  Hej,
  Både klocka och lampor går att köpa av oss. Se bilfogade länkar:
  https://www.olssongerthel.se/produkt/vaggklocka-city-hall
  https://www.olssongerthel.se/produkt/beat-light-takpendlar
  Bloggen håller hög kvalitet hela tiden vilket inte många andra bloggar gör. Regelbundna uppdateringar.
  Ha en bra dag!
  Mvh Olsson & Gerthel

 • Malin Vbg skriver:

  Svarat på enkäten!:)

 • Elise skriver:

  Fin klocka

 • Mini skriver:

  Skriv om vad du själv tycker, tänker och känner! 🙂
  Kika gärna in på min blogg, det både skrivs om lite olika saker där, samt har jag en liten bloppis 😉
  https://ministhoughts.blogg.se/
  Big kisses from Mini.

 • Anthoniaa skriver:

  Jätte fin blogg! Läs snälla min..

 • Josephine skriver:

  Mer budgettips, precis som någon annan skrev här! Och lite fler bilder från ditt hem. Men förutom det, keep up the good work. Din blogg är fantastisk.

 • Pernilla skriver:

  Instämmer med föregående talare men vill gärna se mer budget tips på snygg inredning så man kan byta lite oftare istället.
  Med vänlig hälsning,
  Pernilla

 • vera skriver:

  Hur har du inrett din egen lägenhet? 🙂 Någon som vill lägga till mig på bloglovin, så kan vi följa varandra? 🙂

 • Elin skriver:

  Jag ser faktiskt fram emot att få ta del av ditt liv som mamma! Blandat med det du gör bäst: Pyssel och Inredning. Bloggen håller en sån bra standard just på grund av att det är en sådan blandning! Keep up!

 • Malin skriver:

  Jag tycker att din blogg håller mycket hög kvalitet och att du tar kanonfina bilder. Jag är också väldigt nyfiken på att veta varför du tycker att det känns så privat att visa bilder på ditt hem. Självklart med all respekt. Det jag saknar allra mest är just bilder på hemmet ditt! 🙂 Tack för all inspiration du delar med dig av!! Och STORT lycka till med födsel och stundande mammaliv! 🙂

 • Jen skriver:

  Jag gillar och vill se mer av…
  Pyssel och diy.
  Kommande trender: färger, material, designers, samarbeten etc.
  Hur dit företag funkar hur gör man för att frilansa till en tidning till exempel. Om man inte har kontakter i branschen som du hur får man information och hur får man tex en tidning att ta en titt på ett styling förslag. Hur är uppdelning av din tid eg 50% iPad magasin 20% företags styling etc.
  Lycka till med bebisen!!

 • Lotta skriver:

  Jag skulle jättegärna vilja att du gav lite tips på taklampor som man kan ha i vardagsrummet.. jag har panik för jag hittar ingen som jag tycker om :/

 • Anonym skriver:

  Bortsett från att du verkar vara en jordnära och varm person så har du ett makalöst sinne för stil. Du blandar budgetvarianter med dyra designklassiker och även roliga DIY-inlägg. Det skapar en bra balans och blir inte alltför ensidigt. Jag vill inte bara sitta och sukta när jag läser en bra inredningsblogg. Ibland vill jag inspireras till att skapa själv eller hitta något fint att köpa i rätt prisklass, även om själva suktandet också har sin charm.

 • romladolcevita skriver:

  Buongiorno från Italien där jag bor och bloggar ifrån. Man blir inspirerad av dom fina bilderna och jag gillar det skandinaviska som jag saknar här.

 • Frida skriver:

  Tack snälla för alla fina kommentarer och mail, liksom svar på enkäten! Jag läser vartenda ord och tar till mig av alla kloka åsikter och idéer.
  Linnéa: Lamporna ovanför köksbordet är Tom Dixons Beat. De finns att köpa hos de flesta stora webbshopar i Sverige. Finns både i svart, vitt och koppar och i flera olika storlekar.

 • Malin skriver:

  Nu svarade även jag…hoppas att det inte var försent!
  Kram M

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.