Annons

Tips på kuddkombination tema neon

Idag befinner jag mig i Malmö tillsammans med min frilanskollega Bodil för att fota ett hemma-hos-reportage som ska publiceras i en inredningstidning senare i höst. Huset är helt fantastiskt men tyvärr kan jag inte visa det än. Däremot tänkte jag passa på att ge er ett tips på en snygg kuddkombination, som flera läsare efterfrågat. Här ser ni en glimt av gästrummet. Grått hjärta neon, anyone?
Kuddarna kommer (börjar uppifrån vänster) från Ceannis (vit med prickar), HAY (rektangulär med klädda knappar), Ferm Living (de två grå med neondetaljer) och Donna Wilson (kudden med ansiktet). Överkastet kommer från HAY. Visst var den en ursnygg kombo!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma - By Emma skriver:

  Ser väldigt fint ut!
  Vila nu ordentligt ikväll så att du är pigg i morgonkväll!
  kram! Emma

 • Åh det ser fint ut! Och kul att du är i min stad idag, det händer ju inte varje dag!
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • malin skriver:

  hej! jag skulle vilja ha ett inredningstips om du vill hjälpa mig? Jag letar efter ett snyggt tyg att spänna upp på väggen bakom soffan men jag vill att det ska passa in i "industristilen" jag har mycket naturfärger, obehandlat trä, zink mm och blandar upp det med några blå/turkosa och orangea detaljer. har du tips på tyger som skulle kunna fungera?

 • Anonym skriver:

  Detta tycker jag var lite halvcoolt.

 • Sofia skriver:

  Gillar din blogg 😀

 • suvi skriver:

  Coolt 🙂
  /S

 • Anonym skriver:

  Jamen Åh Så Snyggt! Tack för bästa tipset!

 • Ninnie skriver:

  Älskar kombinationen!

 • Anonym skriver:

  De där bilderna får gå till inspirationsmappen:)

 • Christina skriver:

  Vilka fina kuddar 🙂 Kombinationen var riktigt bra 🙂

 • sanna/wonderdeco skriver:

  Gud vad spännande, ser fram emot reportaget.
  Hälsar,
  Sanna/Wonderdeco.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.