Annons

Nytt nummer av Trendensers iPad-magasin i AppStore!

Sent igår kväll släpptes det senaste numret av mitt iPad-magasin Trendenser som nu finns att ladda ner i AppStore och Tidningskiosken i din iPad. I den här utgåvan hittar ni ett fint och vårkrispigt hemma-hos-reportage från min danska favoritsmyckesdesigner Charlotte Lynggard, en gedigen rapport från Stockholm design week och en stor artikel om hur du kan home styla ditt hem på en helg.
Dessutom lär jag dig hur man ser skillnad mellan orginal och kopia när det gäller Lamino-fåtöljer, ger dig månadens ”styling of the month” och visar hur man gör dessa trendiga bokskulpturer som man kan vika av gamla uttjänta pocketböcker. Jag lovar dig, det är hur enkelt som helst! Hoppas du gillar’t!
Foto: skärmdumpar från Trendensers iPad-magasin

Kategorier:

Kommentarer

 • A. skriver:

  Gott jobbat! Mycket inspirerande läsning. Det här numret var verkligen toppen!

 • Anonym skriver:

  Spännande!

 • Fanny skriver:

  Kanske en dum fråga, men kan man bara läsa detta på ipaden?

 • Frida skriver:

  Fanny: Man kan bara läsa iPad-tidningen på en iPad. Bonnier har inte utvecklat verktyget så det passar alla läsplattor (eftersom det blir för dyrt att anpassa till alla olika format) men jag hoppas att det ska funka för Android på sikt. Eftersom tidningen är interaktiv (man kan snurra runt i rummen, byta tallrikar på dukningsbilderna och se "före och efter" bilder samt filmer på vissa artiklar så går det inte att göra om tidningen till en PDF. Det skulle bara bli platt och tråkigt, så än så länge måste man ha just en iPad för att få hela upplevelsen.

 • JOJO skriver:

  Stolarna på bilden, har du tips på liknande varianter? (som inte kostar… 6000 kr/st :))

 • Sarah skriver:

  Tjohooo – bästa e-magasinet ever!
  Vill hem och läsa nu!

 • Låter ju som ett hur inspirerande nummer som helst! Får nog ta o önska mig en ipad snarast helt enkelt! 😉

 • Retro_Rules skriver:

  Hej Frida
  Jag tecknade en ny prenumeration på 3 nummer på 22:- Sedan när tidningen kom upp i mitt "library" och jag tryckte på "read" så ser jag nu dagen efter att ytterliggare 15:- har dragits från mitt konto?
  Inte hela världen att betala dubbelt nån gång men tänkte om jag gjorde ngt fel??? Vill ju inte att det skall hända varje gång =)
  Tack annars för ett mycket inspirerande nummer!!!

 • Vad kul! Den ska jag ladda ner! Tack så mycket! Jag testade vika en bok och det blev en sådan som på bilden, som liknar en diamant. Snyggt i inredningen! Ha det gott!

 • Anonym skriver:

  Underbart!

 • Lotta Cavallin skriver:

  Men Frida!
  Den bilden, på det köket, hos Carlotte Lyngaard, är väl 5 år gammal!
  Dessutom har jag sett bilder därifån när hon inte har Y-stolarna…………känns som produktplacering.

 • Frida skriver:

  Lotta: På vilket sätt är det produktplacering? Det är inget ovanligt att inspirerande hem förekommer i flera olika magasin (eller att samma person låter sitt hem plåtas vid olika tillfällen och hinner möblera om däremellan). I stort sett alla tidningar köper in frilansreportage och bildbyråbilder som är plåtade hos kända personligheter, även dem som har en redaktion på 18 personer (så jag hoppas du förstår att jag som är helt själv i min lilla låda måste göra’t).

 • Anna skriver:

  Hej Frida! Har sent om sider skaffat iPad och det första jag gjorde var att försöka köpa Trendenser Magazine. Har laddat ner appen och läst första exet som var gratis. Men hur jag än gör för att köpa senaste numret så går det inte. Det enda som öppnas är nr 1. Har tyvärr gett upp och köpt Sköna Hem istället vilket fungerade utan problem. 🙁

 • Johanna B skriver:

  Nyfiken på bokvikarkonsten. Kan du inte bjuda på fler bilder här?

 • Sofia skriver:

  Härligt!
  Blir till att ladda ner den och krypa upp i ett hörn i soffan idag när min lillskrutt sover.
  Måste även passa på att tacka för en bra föreläsning. Jag var och lyssnade på dig när She creatives Jönköping hyrde in dig och jag kan bara säga att du var underbar att lyssna till, man blev inspirerad och glad och gick därifrån med en massa tankar i huvudet om vad man egentligen verkligen brinner för.
  Så tack Frida!
  Kram Sofia

 • Frida skriver:

  Anna: Jag är ledsen om du inte får appen att funka, men det ligger utanför min kontroll. Jag ska höra med Bonnier (som ju också gör Sköna Hem) vad det kan vara som är knas. Mitt bästa stalltips är annars att 1) uppdatera appen om det kommit uppdateringar sedan du laddade hem din version 2) att installera om den helt

 • Frida skriver:

  Sofia: TACK! Nu gjorde du mig riktigt glad 🙂

 • magdalenajohanna skriver:

  klicka gärna in på min blogg och säg vad du tycker!

 • Anna skriver:

  Frida: Tack för tipsen. Jag förstår att du inte kan ta ansvar för det. Tänkte mest att du ville veta att något ev inte funkar som det ska! Jag tänkte absolut fortsätta försöka för jag vill verkligen läsa den! 🙂

 • annixen. skriver:

  Ska genast ladda ner senaste numret. Storasyster här är på gång och ska sätta igång och vika. Tack för all fin inspiration du bjuder på Frida!

 • Silje skriver:

  Vad fint 🙂

 • Gabriella skriver:

  Hej Frida! Har just köpt min första iPad. Första appköpet är Trendenser! Men efter att ha laddat ner den första utgåvan (som var gratis) så försöker jag nu köpa nr 9. Har betalat men kan inte se den någonstans. Har du något tips? Eller vart ska jag vända mig med tekniska frågor? Tack för jättefin blogg och spännande magasin. /Gabriella

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.