Annons

Fototriss från veckans filminspelning

Nu kommer de läsare som har bett mig om fler glimtar från ”livet bakom bloggkulisserna” nästan att få en överdos av den varan, men jag kan inte låta bli att bjuda på ännu ett sådant bildsvep som avrundning på den här arbetsveckan. Det ni ser nedan förklarar nämligen varför det har varit lite glest med inlägg i dagarna. Jag har spelat in en reklamfilm! Höggravid med foglossningar och styvt 17 kilo tyngre än normalt. Men jisses så kul det har varit. Jag har verkligen roligt ”på jobbet” just nu och jag är så otroligt glad för alla proffsiga och glada människor jag får samarbeta med. Tack Kalle och Engeli på BZE, Nicklas och hans filmteam, ljudkillarna på Cloudberry Post och inte minst Samira Ström för dagens hår och make. Resultatet kommer ni att kunna se på TV4 från och med vecka 9. Jag lovar att hojta när det är dags. Nu väntar soffläge framför finalen av ”På Spåret”. Trevlig fredag på er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se och Engeli Broberg, BZE
 

Kategorier:

Kommentarer

 • lina skriver:

  Vansinnigt vacker! Ska bli spännande att se 🙂

 • ONLY skriver:

  Spännande!!

 • Anonym skriver:

  Men åh vad spännande! B e r ä t t a!

 • Karin skriver:

  Så kul att följa ditt arbete och jag har haft sån nytta av bloggskolan Mitt lilla hemma projekt fick plötsligt läsare och nu jobbar jag på att lära mig mer. Men mest spännande är det att jag skall få komma till ditt kontor på Boråstapeters event.
  Följer med spänning fortsättningen på bloggskolan
  MVH Karin

 • Anonym skriver:

  Åh, det fullkomligen strålar om Dig!
  Fina Frida, ska bli spännande att se vad du hittat på 🙂
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Åh då kul:)
  Trevlig helg!!
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 • chinette skriver:

  fin blogg 🙂
  kolla in min blogg och tävla om att bli veckans blogg.
  Intresserad utav blogglovin byte?

 • Åh härliga Da Matteo 🙂 Besökte det när vi va i GBG faktiskt.
  Ha en fin helg!

 • Anette Willemine skriver:

  Hei, skjønne Frida! Du er så inspirerende!!
  Håper det er ok at jeg har lånt et bilde som du har fotografert. Jeg har linket tilbake hit til din blogg, selvsagt!
  Du kan gå inn på min blogg å se på collagen hvis du vil. 😉
  Det er så bra å kunne inspirere hverandre i denne bloggverden!
  Ønsker deg en en glad og herlig weekend!
  Klem,
  Anette Willemine

 • Så spännande!! Åh min gamle vän Samira 🙂 Vad kul att hon gjorde ditt hår/makeup. Det ska blir spännande att få se resultatet!
  // Anna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.