Annons

Vykort från Falkenberg Strandbad

I helgen checkade vi in på Falkenbergs Strandbad för två dagars avkoppling och god mat. Jag gav nämligen Niklas en hotellhelg i julklapp i år och medan han fick sina två SPA-behandlingar (jag stod över min, eftersom jag är gravid) roade jag mig med att testa den nya kameran i lokalerna. Sen fick den snällt åka ner i väskan igen, därav den något snäva vinkeln från The Retreat Club. Det finns mer bilder att se av hotellet, restaurangen och stranden om ni kikar in på deras webb. För att förekomma eventuella spekulationer om bloggmutor så betalade jag samma pris som alla andra gäster, jag visar bara detta för att det är ett härligt weekendtips. Vi gillade stället massor! Lite Amerikansk östkustkänsla, fast på västkusten.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma - By Emma skriver:

  Jag tycker oxå att det är fint där.. jag var dock något besviken på maten men jag var där i somras och det var väldigt mycket folk där. Hoppas att allt är bra med dig. Lunch snart tycker jag! kram!

 • Håkan skriver:

  Hej, jag vill bara säga att jag upptäckte din blogg för ett litet tag sedan. Jag och min fru läser den hela tiden och tycker den är grym. Bra att du skrev det där om bloggmutor, för även om jag inte riktigt tror det om dig så var det tyvärr det första som dök upp i mitt huvud när jag såg inlägget. Det säger väl mer om bloggosfären i stort (och även den sk journalistiken i dag) än något annat. Hur som helst, tack för en bra blogg – keep up the good work. Skitsnygga bilder btw, och bra tips, det snor jag direkt till nästa gång frugan fyller år – om inte hon hinner före dvs. =)

 • Frida skriver:

  Emma: Under Trettonhelgen var det väldigt lugnt, nästan folktomt, och skönt! Antar att beläggningen varierar lite med säsong. Gärna lunch, vi hörs i veckan!
  Håkan: Förstår hur du resonerar, jag tänker tyvärr likadant själv när jag läser en del bloggar, det var därför jag ville vara tydlig med att det här var ett helt ärligt weekendtips och inget annat. Och vad roligt att ni gillar min blogg, det gör mig glad! 🙂

 • Angelina skriver:

  åh vad mysigt! 🙂

 • Anonym skriver:

  Så fint hotell!

 • Erica skriver:

  Jag och min sambo var där i november och jag gillade stället! Tillbringade många timmar på the retreat club! Du tar väldigt fina foton!!

 • Stämningsfullt skriver:

  Ser verkligen fint ut! Härligt att komma bort lite och bara slappna av 🙂
  Kram Vanja.

 • Elisabeth skriver:

  Skreastrand är underbart på sommaren, ett tips om du inte varit där…perfekt för små barn också;)

 • Inredningshjälpen skriver:

  Har kikat på det själv vid flera tillfällen och velat åka dit, har dock inte blivit av ännu.
  Ser härligt ut!
  Det är lite synd att det har blivit på det där viset, att när man vill visa något, tipsa om något som man gillar (ibland avstår jag hellre) eftersom tankarna vandrar i den riktningen även hos mig själv när jag läser liknande inlägg.
  Som jag ser det så är det en liten grupp ganska målmedvetna bloggare som har skadat bloggens anseende i mångt och mycket.
  Svårt att ställa till rätta nu när skadan är skedd.
  Stor kram till Dig!
  Mrs G/Inredningshjälpen

 • Stina skriver:

  Åh vad härligt! Jag ska dit om två veckor, och det ska bli sååå skönt 🙂

 • Cornelia skriver:

  Du är så fin! Jag har nyligen startat min blogg, in och skriv vad ni tycker. Puss!

 • glimtis skriver:

  Åh vad härligt det ser ut!
  blir fina bilder 🙂

 • johanna skriver:

  Såå härligt, man behöver tid att koppla av. det ser underbart ut!

 • pilotfrun skriver:

  Det ser helt magiskt ut!! Längtar tills mannen och jag kan åka iväg själva igen. Har en liten Bruno på 4 mån:) Vad är det för kamera du har skaffat? Är själv på gång att byta upp mig.
  Kram

 • sofia PR skriver:

  Det ser jättefint ut. Kul att unna sig något när man är prego;)
  Sofia PR

 • NinaTess skriver:

  Ser väldigt mysigt ut.
  God fortsättning.

 • Hej! Åh, ser härligt ut. Helrätt att passa på att göra sådant nu, inte för att du INTE kan göra det sen (det hinner man faktiskt, i synnerhet en multitaskare som du) men ändå skönt. Angående "bloggmuta", så tycker jag i och för sig inte det vore konstigt alls om de gett dig en schysst rabatt eftersom du berättar om stället + att du då skrivit ut det! 🙂
  Bästa hälsningar från Ebba

 • Sara skriver:

  Åh så härligt! Var där i februari när svärmor fyllde 60. Precis vad man behöver dessa mörka dagar, kan tycka att det är nu man mest behöver det, inkl lååååång promenader längs stranden, om magen tillåter 🙂

 • ylva skriver:

  wow! bra fotograf är du också!

 • Elvirus skriver:

  Men åh vilka fina bilder!

 • Jessica Persson skriver:

  riktigt härliga bilder, får försöka boka rum på Falkenbergs Strandbad för i sommar då jag och sambon planerat att åka och titta på vallarna och planerar in att vara där en dag extra iår då vi bara åkte över en natt förra året.

 • ErikaHundsson skriver:

  Hej!
  Kolla gärna in min blogg!
  Jätte fina bilder 😀
  kram ^-^

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.