Annons

My cup of tea

Den här kanelsmakande drycken har varit mitt livselixir sedan jag pluggade på universitetet och satt uppe sent på nätterna med näsan djupt begraven i kurslitteratur. Nu är livet visserligen ett annat och utmaningarna likaså, men en stor kopp te med ett litet klokt budskap gör mig fortfarande på gott humör. Ikväll konstaterar jag att ”förändring är det enda konstanta”. Med det som mantra ska jag ta itu med årets iPad-magasin. Jag har ju (det tvivelaktiga) nöjet att förproducera ett tvåsiffrigt antal tidningar innan jag går på mammaledighet i mars. Wihou. Men det ska gå. Det mesta brukar göra det om man bara ger sig sjutton på’t. Och ni missade väl inte artikeln om Trendenser i Resumé häromdagen? Hurra!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Ser så mysigt ut ;)! Enjoy mammaledigheten! p.s. men du fortsätter väl blogga?! 🙂

 • Frida skriver:

  Jag fortsätter absolut att blogga, men att göra tidning tar lite för mycket tid och kraft för att kunna kombineras med en bebis – så jag vill ha gjort årplanen och skrivit klart så mycket som möjligt av artiklarna till iPad-magasinet innan det är leveransdags av det nya livet 🙂

 • Tjusig tekopp i värens finaste färg och ett fint budskap på det.
  Man klara mer än vad man tror, bara för att man vill, tror jag.
  och du om någon Flitiga Frida klarar det där galant!
  Kram Mrs G/Inredningshjälpen

 • Nilla skriver:

  Bra val av tesort! Ha en fin kväll.

 • Monsterscircus skriver:

  Ja kära Frida, är du alltid i spetsen för allt! det blir spännande med den lilla 🙂 Ha en trevlig helg

 • Ann-Sofie skriver:

  Du inspirerar verkligen Frida! Och stort grattis till utmärkelsen. Hade gärna läst tidningen om jag hade varit en lycklig ägare av en ipad.

 • Ann-Sofie skriver:

  Läste nyss i en tidning,
  "Fantasi är intelligens som roar sig"
  Jag tyckte det var så bra. 🙂

 • Tessan skriver:

  Grattis till både det ena och det andra…
  Så snyggt du fångade ångan från teet i ditt foto.
  Tycker verkligen att du inspirerar och gör det så coolt.
  Kolla gärna TerraFoto.se för snygga foton och en ny blogg om allt som rör foto.

 • Anonym skriver:

  Älskar de små kloka citaten! Dricker det dagligen jag med 🙂

 • Emerella skriver:

  Vilken mysig bild, blev super sugen på te nu 😉
  Kika gärna in hos mig också 🙂
  Kram

 • carolina skriver:

  Du är så inspirerande! Heja dig!

 • Lycka till med producerandet! Och ha en skön helg!

 • Karin A skriver:

  Låter onekligen som en utmaning men är det någon som ska klara det så är det du! 🙂 Och vilket bra mantra – det har inte dykt på någon av mina påsar (dricker samma te dagligen). 🙂 Fin fredag!

 • Bra citat och fin bild! Färgen på koppen är alldeles underbar.
  Fin fredag och trevlig helg!
  /Malin

 • Ja såg Resume! Så kul! Grattis!

 • Åh älskar också yogite och är inne i en riktig Rooibos fas:) Tycker du fångade den värmande känslan som tedrickande är på ett fantastiskt sätt. Kanske är det för att jag idag är riktigt frusen på kontoret idag som jag redan längtar hem till kvällskoppen:)

 • Cirkussolfors skriver:

  Théet håller mig också levande! Love it! Ska leta och se om jag hittar detta.
  Härlig helg!
  Kram från Frankrike

 • Anna-Yogamala skriver:

  Hej Frida!
  Med tanke på din graviditet så kanske du får en eller annan bristning vilket är helt naturligt. Jag har märkt att ricinolja (dock vänta till efter graviditeten är över) minskar bristningarnas tydlighet. Du kan se mer i filmen som jag länkar till här. https://www.yogamala.se/2013/01/11/hur-du-reducera-bristningar-graviditet/
  Jag hoppas du mår bra i din graviditet det verkar så och skönt med tanke på allt jobb du har att göra. Må så gott!
  Anna

 • Tedrickare som jag är, så måste jag lite skamset erkänna att jag helt missat visdosmsorden på Yogi Tea. Men nu har jag något att se framemot framöver. Otroligt kul med den positiva uppståndelsen kring iPad-magasinet.

 • Om nån kan leverera hela årsplanen så är det du Frida. 🙂 Men den där artikeln- har ingen korrläst den!? Extremt mycket stavfel. Men innebörden var såklart bäst 😀

 • What a beautiful picture! Can i ask you what lens you used? These details are so amazing!
  Have a good weekend.

 • Anonym skriver:

  Te är bland det bästa man kan dricka!

 • Susanne skriver:

  Fin bild, objektiv?
  H/Susanne

 • Frida skriver:

  Jätte fin och cool bild, har alltid drömt om att kunna fota en sådan bild, haha! 😉

 • Sophie skriver:

  Såå fin bild! 🙂

 • Ylva skriver:

  Gud så sugen jag blev på te nu!! :O 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.