Annons

Introduktionsfilm Bloggskolan

Vi är jätteglada för det stora intresse ni har visat för den digitala kursen Bloggskolan som jag, Underbaraclara och internetforskaren Annakarin Nyberg lanserade tidigare i höstas. Det har trillat in många frågor via mailen under mellandagarna, några av dem finns redan besvarade i det här inlägget, men på begäran bjuder vi även på en kort introduktionsfilm som förklarar lite mer av kursinnehållet och varför vi har tagit fram det. Ja, jag ser helt knasig ut i den frysta bilden här nedan, men det bjuder jag på. Klicka på play istället, så kommer filmen igång! Bloggskolan kostar 249 kronor och du registrerar dig här. Kursen sker helt och hållet via internet, du kan beta av de 10 filmerna och läsa igenom materialet i den ordning du själv vill och det är inget prov i slutet. Målet är istället att din blivande eller befintliga blogg ska utvecklas och bli ännu bättre efter varje kapitel du bockat av. Lycka till!

Film från Bloggskolan.natkurs.se

Kategorier:

Kommentarer

 • lisasvilja skriver:

  Kul att höra era röster ;). Blir sugen på bloggskolan för jag tror jag skulle ha nytta av den!

 • A. skriver:

  Heja er! Kursen låter jättespännande.

 • Nina skriver:

  Borde vara obligatoriskt i skolan!

 • Johanna skriver:

  Bra initiativ

 • Lina skriver:

  Jag blir så peppad av detta! Tack.

 • Weronica skriver:

  detta låter jätte spännande, bra där 🙂

 • Tre grymmaste tjejerna på rad!
  Ps. När jag skriver in här i kommentarsfälten (uppg) så kommer det in 20% i slutet av min bloggadress vilket gör länken värdelös.
  Lite knäppt.
  Jag har försökt olika varianter men det kommer upp hela tiden.
  Vet du?
  Kram Mrs G/Inredningshjälpen

 • Mikaela skriver:

  Jag har använt mig av bloggskolan och jag trodde innan att den skulle vara lite "larvig" men jag kan faktiskt säga att jag fick en hel del bra tips i den! Dock irriterade jag mig lite på några slarvfel som gjorts i texten man vill ju att det ska vara korrekt om man köper en bok. Men över lag var bloggskolan en investering 🙂 tack!

 • Vilken härlig blogg du har :d Kolla gärna in min och kanske kolla på min senaste video ^^

 • Aniika skriver:

  Har hunnit scrolla igenom lite snabbt, ser fram emot att läsa och titta mer ingående. (Och du lever som du lär, en liten kommentar från en "storbloggare" som dig själv uppskattas verkligen.) Ha en bra helg!

 • Patrik skriver:

  Blir otroligt peppad! =)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.