Annons

Veckans DIY – julpimpad läsk

När jag letade inspiration till ett juljobb sprang jag på den här fiffiga idén via Pinterest som jag bara var tvungen att testa själv. Julpimpade öl- och läskflaskor, som fått Rudolf-liknande-julskrud med hjälp av piprensare, ögon och röda små bollar (finns att köpa på Panduro)! Enkelt pyssel att fixa sjävl och en kul grej att ställa fram på julbordet som dekoration och dryckesalternativ i ett. Veckans DIY-tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • A. skriver:

  Åh det måste jag testa hemma!

 • Lina skriver:

  Superfint!

 • Linda skriver:

  Dom var superkul, kanske något jag kan testa till mitt julbord. Uppskattas säkert både av barn och vuxna.

 • Diane skriver:

  Så fine rensdyr, cool : )

 • Lovisa skriver:

  nämen vilka söta!

 • Anonym skriver:

  va med i min veckans blogg! kanske blir du som vinner? 😉

 • anna skriver:

  hihi så söta och fiffiga 🙂

 • Peter skriver:

  riktigt fint!

 • Anna-Maria skriver:

  Åh vilka fina! Hoppas att nån vill dricka öl på mitt julbord också!?

 • Amandas jul skriver:

  Fiffigt! Piffar ju verkligen upp 🙂

 • Åsa Heurling skriver:

  Så gulligt och ändå enkelt. Bra tips!

 • Axelina skriver:

  Haha toppen! Ska absolut testas!

 • Ann-Charlotte skriver:

  Så fina. Ett måste på julbordet 🙂

 • Anonym skriver:

  Haha, så himla gulliga 😉

 • nej men halleda så söta! 🙂

 • Line skriver:

  Så fint 🙂

 • Vilka söta 🙂 Blir dock inget sådant för mig, alldeles för pyssligt för mitt tålamod 🙂
  Kram Inredningshjälpen/A

 • pilotfrun skriver:

  Absolut en grej för mig! Måste testas. Tack!!

 • Denzo skriver:

  Hej,
  Detta var väldigt kreativt måste jag säga. Jag har sett liknande där man har doppat flaskan i röd färg och målat korken i vit färg. Sedan har man gjort flaskorna till små tomtar. Väldigt kul och intressant!

 • Emma skriver:

  Vilka jätte söta flaskor!♥
  Fin blogg!

 • Erica skriver:

  Åh så fiffigt!! Måste absolut testas!

 • Marina skriver:

  Vilket roligt påhitt. 🙂

 • Emma Selin skriver:

  Haha åh så finurligt!!

 • Atta skriver:

  Det här gick jag igång på bland alla pretentiösa juldekorationer! Uh så kul!!!:D

 • Isa Westelius skriver:

  söta<3 hoppas du får en bra dag

 • Anonym skriver:

  söta 🙂

 • Elin skriver:

  Vilken rolig idé! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.