Annons

Trendenser iPad magasin nr 6 – Julspecial

Lagom till första advent har också mitt senaste nummer av Trendensers iPad-magasin släppts i iTunes/Appstore. Den här månaden bjuder jag på en fullmatad julspecial med extra mycket bilder, tips och idéer för snygg inslagnging av julklappar, DIY-dekorationer, matpyssel och annat som sätter guldkant på firandet. Du kan ladda ner senaste numret här. Det är många som frågar men tidningen kan bara läsas på iPad än så länge. Ett lösnummer kostar 15 kr och en tremånadersprenumeration 22 kr.
Jag vill inte att tidningen ska kosta lika mycket som en vanlig inredningstidning, men den innehåller faktiskt lika många vertikaler som de etablerade magasinen gör när de översätter sina papperstidningar till läsplatta. Här ser ni några smakprov från det senaste numret. Bland annat paketinslagning på temat svartvitt/grafiskt, natur, rött och multifärgat. Har du ingen iPad kanske du kan önska dig en i julklapp?
Man behöver ingen värstingvärsting iPad med jättestort minne för att surfa och läsa magasin, 16 GB räcker väldigt långt (även om säljarna i butikerna gärna vill få oss att tro annat) och kommer du att använda läsplattan där det finns trådlösa nätverk så kan du skippa 3G-kortet (då räcker det att den har Wifi). Trendenser-appen finns i tidningskiosken som är standard på alla iPads!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Hejsan!
  Fin blogg!
  Var med i min fågestund och ställ vilka frågor du vill så svara jag på dom senare i ett videoinlägg som du kan se på min blogg senare ikväll eller i morgon 🙂
  XoXo

 • Mathilda skriver:

  Fin blogg!

 • Karin A skriver:

  Ser så fint ut! 🙂 Hoppas på att någon i min närhet får en iPad i julklapp. Bra att du tipsar om att 16 GB kan vara tillräckligt, har funderat fram och tillbaka på det där. Trevlig första advent!

 • pilotfrun skriver:

  Wow, så fint!!! Såna paket önskar jag mig:)Toppen med magasin till IPad, ska absolut köpa och ladda ner.

 • Andreas skriver:

  15 kr för ett lösnummer tycker jag låter som ett bra pris för all trevlig heminredning du skriver om 🙂

 • Frida Bunner skriver:

  Ojvoj, så fint. Tack för all härlig inspo, heja namne!

 • Pernilla skriver:

  Hej Frida!
  Är det alltså så att en ipad är enda sättet att komma åt tidningen? (förstår mig inte riktigt på det där!)

 • Josefin skriver:

  Oj är den så billig! Nu har du en ny prenumerant!
  Tänkte tipsa om att man faktiskt kan koppla in sin mobil och kan använda mobilens surf till ipaden.
  P.s köp en tripp trapp till lilla junior. Vi har haft den sen vår skrutt var 5 mån och hon har alltid suttit där utan problem. Om ni funderar på en antilop från Ikea, ni kommer slå tårna gula och blå!

 • Frida skriver:

  Pernilla: Ja, det är ett iPad-magasin som bara fungerar på iPads. Det går inte att översätta materialet till webben eftersom det skulle bli platt i en PDF. Man kan dubbelklicka på bilder och se före-efter-bilder på inredningsreportagen, man kan byta tallrikar i dukningsartiklarna och testa olika tavelväggar etc. Det funkar inte i vanligt webbformat och det finns för få Androids för att Bonnier ska tycka att det är värt att översätta magasinet till andra läsplattor ännu.
  Vill du se mer av hur tidningen fungerar kan du se en film som jag har gjort via den här länken: https://www.youtube.com/watch?v=sdiiu16ld3c

 • Annica skriver:

  Hej! Om man vill ge bort en prenumeration på Trendenser hur gör man då? Måste man köpa ett presentkort på iTunes så mottagaren får göra det själv eller finns det något enklare sätt? Kan man ge bort en 1-års prenumeration eller finns bara 3-månader? Tack för en bra blogg!

 • Mrs G skriver:

  Åh fina fina Frida! Vilken smashing bild på dig och allt det andra med så klart!
  Kram Mrs G

 • Anonym skriver:

  Men åh så fint!

 • Aniika skriver:

  Tjusigt!

 • Cecilia skriver:

  Hej Frida,
  Jag var otroligt skeptisk till ett ipadmagasin innan jag provat. Men jag är sjukt imponerad! Det jag först trodde inte var mycket mer än vanliga tidningssidor att bläddra i är ju en avancerad interaktiv tidning där det hela tiden dyker upp nya fiffiga funktioner och layouter. Den är rolig att läsa och har ju bara intressant och proffsigt innehåll till skillnad från tidningarnas alla annonser mm. Det jag undrar är, om jag vill ha det senaste numret och en prenumeration på 3 nummer, måste jag då köpa det senaste numret för sig. Börjar prenumerationen automatiskt från nästa nummer eller blev det något fel vid mitt köp?
  /Cecilia

 • Hulde Forslund skriver:

  Hei! Jeg har prenumererat i iTunes på 3 stykken issues.
  Min konto er belastet men ser ikke ut til at jeg får tilgang.
  Er det flere som har hatt problem?
  Mvh Hilde

 • Trendenser skriver:

  Ibland funkar det om man installerar om Appen. Annars måste du kontakta Apples support så att de hjälper dig. Bästa hälsningar Frida

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.