Annons

Ny tapetfavorit

Igår fick jag syn på den här tapeten uppsatt på en vägg för första gången och blev kär, direkt. Mönstret med äpplen heter Tallyho, är signerat Stig Lindberg och kommer från Boråstapeter senaste kollektion Scandinavian Designers, men jag hade bara sett den med gröna äpplen förut (så som den ser ut på miljöbilderna i katalogen). Här på Boråstapeters kontor sitter den dock uppe i svartvitt, och ni kan ju gissa vilken variant jag gillar bäst. Har fuskretuschat deras pressbild lite, för att ni ska förstå vad jag menar. Finns också i en omvänd variant med vita äpplen och svart bakgrund. Visst är den söt!
Foto: retuschad pressbild från EcoBT

Kategorier:

Kommentarer

 • Louise skriver:

  Jag har gardiner i det mönstret, tycker så mycket om dem 🙂

 • Jessica skriver:

  Ja den va riktigt läcker!

 • Jojo skriver:

  Supersnygg!!! Har ni hittat något hus där ni kan sätta upp den?? 🙂

 • Anonym skriver:

  Himlans snyggt!

 • Den är verkligen superfin i svartvitt. Tycker om hela designkollektione, finns massor av godbitar!

 • Lotta skriver:

  Jättefin!!! Och jag som inte brukar gilla den här sortens tapeter 🙂

 • Sandra skriver:

  fin blogg! kolla garna in min dar jag skriver om mitt liv i Turkiet tillsammans med min pojkvan!

 • lisasvilja skriver:

  Jättefin! Skulle kunna tänka mig att rama in en bit och hänga på väggen..

 • Hanna skriver:

  Den är helt underbar! Har liknande kakeldekor på vissa plattor.

 • Anna skriver:

  Hej! Vart var det ni var på semester? Vill gärna ha tips och du verkar nöjd? Tacksam för svar 🙂

 • Frida skriver:

  Anna:
  Jag fick så många elaka och missunnsamma kommentarer sist jag berättade vart jag åkte på semester (i somras) så jag vågar inte skriva ut sånt längre 🙁

 • Christina skriver:

  Härlig tapet. 🙂

 • Johanna skriver:

  Hej!
  Bara undrar om du vet var KLOCKAN på bilden i inlägget kommer i från??? Den vita… sååå snygg.
  Du brukar ju ha kolla på det mesta (blink)
  Tack på förhand!
  Johanna

 • Frida skriver:

  Johanna:
  Klockan kommer från Arne Jacobsen. Har en själv! Finns att köpa här:
  https://www.olssongerthel.se/produkt/vaggklocka-city-hall

 • Johanna skriver:

  Tack snälla du!!! Hoppas att tomten är snäll i år då…
  Johanna

 • Den här svart-vita "äppeltapeten" är en av mina favoriter i den här jättefina tapetkollektionen, roligt att många mönster finns i fina tyger också.
  Det är verkligen 50-tals design som står sig!
  https://karinasinspirationsblogg.se/fina-tyger-fran-ljungbergs-textil-i-50-tals-design/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.