Annons

Lördag och garderobsröj

Den här lördagen har gått i garderobsrensandets tecken. Jag har vänt ut och in på sovrummet, begravt mig själv bland travar av skor och avlagda kläder, sorterat mig svettig och delat upp det oanvändbara i tre S-högar: Skänka, slänga, sälja. Nu börjar det äntligen bli ordning i leden igen och jag ska kasta mig i soffan med en skål fruktsallad. Behöver du lite garderobsröjarinspiration för att komma igång med ett eget rens kan jag verkligen rekommendera The Coveteurs Pinterestflöde. Mmm.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Fortfarande aktuell och snyggt!! 🙂

 • Anna skriver:

  Vilken ångestframkallande de länkade bilderna gav….
  Eller man kan ju välja ångest eller ta tag i problemet. Ordning får det bli….. Imorgon i min garderob. / A

 • Haha, samma här! Klassisk gravidgrej, man får "rens-sjukan", nu är jag där igen… Just idag rensat ur säkert fyrtio böcker och imorgon är det garderobens tur. IGEN! 😉 Kram och ha en skön lördagkväll

 • Julia skriver:

  Jag måste nog ladda några veckor till innan jag rensar.. har som plan att vädra allt nån kall dag i januari så kommer allt kännas fräscht efteråt 🙂

 • Jag är väldigt svag för den här typen av bilder – gillar din mycket!

 • Jenny skriver:

  Vad är det för tavla? Av vem?

 • Lovisa skriver:

  Alltid så inspirerande bilder! Bästa inredningsbloggen, lätt!

 • rebecka skriver:

  Vilken inspirerande blogg du har 🙂

 • Anonym skriver:

  Åh vilken fantastisk inspiration! Jag vill bara kasta mig in i garderoben och röja 🙂

 • Caroline Herbert skriver:

  Hej! Härlig inspiration!
  Jag undrar också vem som gjort tavlan och vart den går att köpa. Jättefin!
  MVH
  Caroline

 • Hedda skriver:

  Haha, jag herrejösses vad det rensas här hemma också. I helgen rensade jag ut påsar och kassar, det blev två gigantiska påsar fulla med det. Dessutom en massa böcker, gamla papper och urklipp och allmän skit som gömmer sig överallt. Och detta är ändå tredje gången jag är gravid…

 • Jeg har jo SLET SLET ikke sko nok!!! Eller ordens-sans nok 🙂

 • Lea H. skriver:

  Hvor er det bare flot

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.