Annons

FAQ – Frågor och svar om Bloggskolan

Det är så roligt att så många har varit intresserade av Bloggskolan som vi lanserade förra veckan. Vi fick mer trafik den första dagen än vi hade räknat med på en hel månad, så sajten gick i baklås! Men nu har vi löst det problemet och allt fungerar som det ska. Kom du inte in då, så testa nu! Många har också hört av sig med frågor på mailen och i kommentarsfältet som jag tänkte samla i ett inlägg. Det kommer här!
 
Vad kostar kursen och hur anmäler man sig?
Kursen kostar 249 kronor och man anmäler sig genom att fylla i det här formuläret. Sedan får man ett personligt login via den epostadress man angett. Lösenordet räcker i 60 dagar så att man har god tid på sig att beta sig igenom de olika delarna i sin egen takt.
 
Hur lång tid tar det att gå igenom materialet?
Bloggskolan är en helt webbaserad kurs, som består av totalt 10 filmer och lika många kapitel som tar cirka 2-3 kvällar upp till en vecka att läsa igenom (beroende på hur snabbt man vill plöja igenom materialet och hur lång tid man vill ge sig själv mellan varje ”uppgift”). Man kan logga in hur många gånger som helst och läsa de olika delarna i vilken ordning man vill.
 
Är det lönt att gå Bloggskolan om man redan har startat en blogg?
Absolut! Kursen behandlar först de mest basala delarna för dem som vill starta en ny blogg (exempelvis vad som är viktigt att tänka på när man väljer bloggplattform eller funderar på ett bra bloggnamn) men går sedan snabbt in på sådant som alla bloggare har nytta av att kunna. Exempelvis hur förbättrar sina bloggbilder och tar finare foton, vilka lagar och regler man måste känna till, hur man kan tjäna pengar på sitt bloggande och hur man kan använda internet och sociala medier för att skapa ett starkt varumärke! Och till varje kapitel delar jag och Underbaraclara med oss av våra egna misstag och erfarenheter från de sju år vi hållit på med detta – så att både nya och erfarna bloggare ska slippa gå på samma nitar.
 
Funkar det om man bor i Norge, Danmark eller Finland?
När man anmäler sig till kursen ska man fylla i sitt personnummer. Om man inte har ett svenskt personnummer kan man istället skriva in sitt födelsenummer följt av en landskod + 0, beroende på vilket land man kommer från. I dagsläget har vi stöd för NOR, FIN, DAN Bor man i Norge skriver man alltså YYYYMMDD-NOR0 istället för personnr. 0:an i slutet är utifall att fler fyller år samma år och dag.

Kategorier:

Kommentarer

 • åh vilken rolig blogg.
  Har inte varit här inne så mycket men lär bli ändring på det nu.
  När man ska flytta till hus i Feb så man kan kika in här och få ideer m,m 🙂
  Kram på dig!

 • Isla skriver:

  Will you ever translate the course to english for us non-swedish-speaking? 🙂

 • Lina skriver:

  Smart idé!
  Jag är bara nyfiken på varför kursen är tidsbegränsad till 60 dagar?

 • Pethra skriver:

  Hej,
  Jo, jag fick den, men insåg att det blir lite för krångligt att ta sig ner, med 7 (!) tåg/bussbyten och borta hemifrån 4 dagar funkar inte just denna helg. Så synd för programmet såg så väldigt spännande ut. Dags för Sverige att sluta vara så avlångt tycker jag… 😉 och tack snälla för inbjudan!

 • Tufwa skriver:

  Hej! Är du intresserad av ett länkbyte med mig? Vore super kul, du har en så fin blogg. Ha det bra //Tufwa
  https://tufwa.devote.se
  pS. Super bra ide med blogg skolan!

 • Ninna skriver:

  Er lige bgyndt på at blogga, så blogskolen kommer som sendt fra et dejligt sted 🙂 Har kun læst nogle få kapitler og allerede lært et masse. Tacker så mycket.

 • Rhoda Rodis' skriver:

  Så fin blogg 😀

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Har gått igenom er bloggskola nu och den var värd pengarna, bra pris. Ska läsa allt en gång till innan de 60 dagarna tagit slut 🙂
  Kände inte till din blogg innan men nu ska jag följa den!
  Ha det gott!

 • Maria skriver:

  Hej!
  Har gått igenom er bloggskola nu och den var värd pengarna, bra pris. Ska läsa allt en gång till innan de 60 dagarna tagit slut 🙂
  Kände inte till din blogg innan men nu ska jag följa den!

 • Frida skriver:

  Maria:
  Vad roligt att du gillade kursen!
  Det glädjer mig verkligen.
  Och välkommen hit till Trendenser!

 • Emma skriver:

  Åh vilken bra idé med en bloggskola, den ska jag absolut gå:)

 • Patrik skriver:

  Tror de här kan bli en riktigt stor hit! 🙂

 • Linda skriver:

  Har nu plöjt igenom bloggskolan nästan utan uppehåll, tack för alla tips, är nu grymt laddad att sätta upp min egen blogg.
  Måste också säga att era bloggar är jätte snygga och väldigt inspirerande.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.