Annons

Att smygstarta lite….

Jag vet att det är tidigt (ja, väldigt tidigt till och med) men idag hade vi glögg- och pepparkaksbakpremiär här hemma. Med ett smattrande novemberregn mot rutan och två röda förkylningsnäsor i soffan kändes ett kryddoftande pepparkaksbak och lite varm glögg som balsam för själen. Ikväll ska jag skriva klart min nästa krönika för GP Hemma, kolla in Solsidan och kurera mig. Ha en skön söndag så länge!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena skriver:

  Inte alls tidigt, jag började så fort årets Blossa kom ut på Systemet för snart en månad sedan…

 • Tycker det låter underbart med glögg och pepparkakor redan nu. Jag dricker ju det även på sommaren 😉 Ha en riktigt skön kväll! / Henrick

 • åh nu blev jag med sugen!

 • Anonym skriver:

  Åh så mysigt det ser ut!

 • GeMina Arts skriver:

  Åh vad mysigt med glögg och pepparkakor! Längtar verkligen till julen 🙂

 • Anonym skriver:

  Tja!
  Nu är det "dagens blogg" på bloggen! Det är ett mycket enkelt sätt att få flera läsare på, genom enkla instruktioner! 🙂 Den avslutas på tisdagkväll/ onsdag..
  ’Direktlänk: https://nancyochjag.blogg.se/2012/november/dagens-blogg-7.html#comment
  Ber om ursäkt om du inte gillar sånna här kommentarer.. Men det skulle vara kul om just Du var med 🙂
  KRAM!

 • Fru Fantastisk skriver:

  Kanske tidigt, men absolut inte fel:) Blev grymt sugen på glögg nu och funderar på att gå raka vägen till köket och plocka fram den där oöppnade flaskan som blev över från förra året. Häromdagen gjorde jag chokladklubbor, inspirerad av ditt inlägg "gott till glöggen" för Livet hemma förra julen. De blev superbra, kolla gärna in bilderna på min blogg. Och stort tack Frida för den konstanta strömmen av fantastiska och inspirerande inlägg:)

 • Åh! Glögg! Det har jag hemma! Det ska drickas upp! 🙂
  kram /iris

 • Karin skriver:

  Frida, jag har två snabba frågor som jag vore så tacksam om du ville svara på. Tack! 🙂
  1. Vad har du för kamera?
  2. Vad har du för objektiv till denna bild?

 • Julia skriver:

  Jag tycker inte det är för tidigt alls. För mig börjar julen lite smått i november. Älskar julen och den gör hösten/vintern så mycket mysigare. Så lika bra att börja i tid tycker jag så man kan njuta ordentligt! 🙂

 • Nina skriver:

  MUUUUUUUUUuuuuuums!!! Mysjul!!

 • Olivia skriver:

  Såååå mysigt! 🙂 Nej, det är verkligen inte för tidigt för pepparkaksbak!

 • LINNPLINN skriver:

  Med annat ord: söndagslyx! Det kan behövas lite stärkande medel i vardagen. Hihi.
  Krya på dig!

 • Andreas skriver:

  Det ser ju inte helt fel ut 😛 Ska nog också smygstarta lite nu i veckan.

 • Fina Frun skriver:

  Det låter mysigt! Krya på dig 🙂

 • En som vill vara snäll skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja sprida denna länk
  https://www.facebook.com/Lajbansson?ref=ts&fref=ts
  Det är en jätte fin sak,alla barn har rätt att få en fin jul.Du behöver endast gilla deras sida på facebook,så skänker dom en peng till en pott som kommer att gå till julklappar till barn som inte kommer att kunna få julklappar. Målet är att samla ihop 10,000 kr för att skänka julklappar 🙂
  Så det är inte mycket som krävas för att göra ett litet barn glad 🙂
  Hoppas du också är med och hjälper till!

 • Tina skriver:

  Inspirerande!
  Gott med pepparkakor doftar så gott
  kram Tina

 • Elin skriver:

  Hejsan!
  du har en super fin blogg måste jag säga verkligen 🙂
  Jag vill tipsa lite om min egna blogg, just nu söker jag folk som gör musik eller som känner någon som skulle vara intresserad av att kanske vara med i ett inlägg i min blogg med sin egen musik 🙂
  Kolla gärna in om du vill 🙂
  Kommer att komma upp massor med skoj snart det kan jag lova 🙂 ..
  https://elinwredh.se
  XoXo
  elin

 • Jenny skriver:

  Åh vad gott! 😀
  Ikväll fotar jag Jennifer Lopez, glöm inte att kika in på min blogg sen för att se bilderna! 😀

 • Nilla skriver:

  Å vad mysigt! Ha det så bra och krya på dig!

 • Tina skriver:

  Så mumsigt med pepparkakor!!

 • Emma skriver:

  Åh så mysigt med pepparkaksbak! Det ger en verkligen julkänslor:)

 • Helly skriver:

  Nä, det är inte å smygstarta, jag har håll på ett tag… men det är ju jag det 😉

 • Anonym skriver:

  hahahah jag skrev precis ett inlägg på min blogg om att jag ska vänta tills december. hahah lite kul att se att andra fuskar 😉

 • Sara & Polina skriver:

  åh gott med pepparkakor!

 • Design by Lovina skriver:

  Dags att testa den årets Blossa snart alltså… 😉

 • Ninette skriver:

  Här tjuvstartade vi också med pepparkakor, gjorde pepparkakor till vår Halloween-fest – ifjol var vi ännu tidigare och började redan i slutet av augusti! (lekte jul inför ett reportage). Det finns så många härliga pepparkaksrecept att testa, så jag tycker man bra kan sprida ut dom lite mer under året, precis som när jag var liten -det bästa som fanns var pepparkakor mitt i sommaren! Speciellt om man fick vara med och baka ut dom (själv bakar jag i smyg för barnen, blir sånt kaos med dom i köket)

 • Bella skriver:

  Vad gott med glögg! Måste dricka det snart också 🙂

 • Elisabeth skriver:

  Mysigt, jag vill också!
  xxx
  E från Helsingfors
  https://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • Lea H. skriver:

  sååå fin!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.