Annons

Instaweekend

Förlåt helgens dåliga bloggande men jag behövde dra ut kontakten och vila lite. Här kommer ett vykort från min hösthelg på landet modell mobil. Frisk luft, skogspromenader, kantarellmackor och soffläge framför en knastrande brasa är några av de saker som ledigheten bjöd på. Dessutom gjorde jag riktigt fina fynd på den lokala loppisen. Men, mer om det senare. Ha en skön start på veckan!
1) Jag klev upp i ottan i fredags och packade väskan full med varma tröjor och böcker 2) Efter en sopplunch på DaMatteo tog jag bestämt helg… 3) och bytte ett fullbelamrat skrivbord mot en annan vy i svärisarnas stuga på landet… 4) En knastrande brasa! Jag vet inget mysigare än att krypa ner under en filt som Sir Väs med den här utsikten. 5-9) Lördagen och söndagen ägnades sedan åt loppisutflykter, promenader i skogen, svampplockning och besök i kohagen. En hösthelg på landet är bästa botemedlet mot skrivkramp! Nu är jag på´t igen! Idag ska jag leverera två artiklar till GP, en krönika för GP Hemma, en webbis till Allum och ett kapitel till en kommande bok. Phew. Wish me luck!

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma - ByEmma skriver:

  Låter som om du oxå har fullt upp idag! Lycka till!
  Men hittar man fortfarande kantareller? Var ni i Göteborgstrakterna?
  / Emma

 • Sofia S skriver:

  Härliga bilder! Ser nästan ut som du befunnit dig i mina trakter här i alperna i Frankrike.
  Ha en fin vecka!

 • Frida skriver:

  Emma: Landet ligger i Varberg och även där sjunger svampen på sista versen. Men det finns några tappra krigare kvar 🙂

 • A. skriver:

  Åh jag som älskar svamp. Önskar jag vore bättre på att plocka själv, men jag får hålla till godo med Hemköps självplock.

 • Johanna skriver:

  Vilka fina bilder, skönt att få ta igen sig lite. Lycka till med allt arbete nu.

 • iHanna skriver:

  Åh vad fina bilder, man riktigt känner höstmyset när man ser dem! Lycka till med skrivandet!

 • Emma - ByEmma skriver:

  Hm, eftersom jag inte ens hittar kantareller när det sägs vara extremt mycket av dem så ska jag nog inte ge mig på det. Även om jag köpt både gummistövlar, korg och svampbok i år. Jag tror nämligen inte att svamparna visar sig om man inte är ordentligt kittad. Om man inte har ansträngt sig tillräckligt lixom. 😉
  Lycka till idag!

 • Johanna Garcia skriver:

  Duktiga arbetsmyra! 🙂 Hoppas alla inlämningar går och känns bra! Vet du om GP Hemma finns i digital form o att få tag på i Sthlm? Annars får jag be min vän ta med nästa helg. Ha en underbar vecka!

 • Anonym skriver:

  Vilken underbar oktoberhelg:)

 • Mrs G skriver:

  Åh det låter och ser ut som en alldeles utomordentligt mysig helg!
  Kram Mrs G/Inredningshjälpen

 • underbaralara skriver:

  Vilken fin helg du verkar ha haft! Och jädrar vad imponerande effektiv du är!

 • Linda skriver:

  Så underbart det låter! Och vilket jättefint vykort du satte ihop! 9-bilder är en klar favorit. Dyker upp allt som oftast hos mig också.

 • Vilka härliga bilder! Kantareller är verkligen höstens guld. Jag kan inte låta bli att köpa varje gång jag passerar svampdisken på butiken. Det blir en gottepåse av papp varje gång 🙂

 • Aniika skriver:

  Kohagen, svamp och brasa – bättre blir det inte! 🙂

 • Derya Bahceci skriver:

  Hej Frida!
  Vilka fina bilder du tar. Jag hittade just till din blogg och tycker att alla bilder här är alldeles fantastiska. Jag undrar hur du gjorde vykortet ovan? Finns det några appar du skulle rekommendera för att skapa sådana / andra kombi-bilder?
  Än så länge tar jag alla bilder med iPhone men blev väldigt inspirerad till att börja använda min systemkamera igen.
  Derya

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.