Annons

Fortsättning i Jetson-följetongen (eller Ett Preggos Bekännelser)

Jag vet inte om det är hormonerna och graviditeten men jag har drabbats av ett svårartat ”boa och fixa syndrom” här hemma. Det har tagit sig lite olika uttryck. Och allt som oftast till grannarnas förtret. Häromdagen började jag spika upp tavlor för brinnande livet, tills jag insåg att klockan var efter 22. Förlåt! Igår fick jag ett infall och gjorde ett rejält ryck i renoveringsprojektet av min ärvda Jetsonfåtölj (efter att ha sett den där bilden på Hemnet) och kastade mig huvudstupa ner i källarförrådet där jag började baxade upp fåtöljen för egen maskin, tills jag insåg att det kanske inte är en jättebra idé att bära tungt med stor mage. Då förbarmade sig en räddande granne över det frustande preggot i trapphuset och vips, nu står den i vardagsrummet. Efter ett par samtal till möbelrenoveraren (med det lustiga namnet) PTV har jag förstått att det kommer kosta en mindre förmögenhet att byta sits. Dessutom vill jag ju inte ha en flong ny, utan helst en med patinerat brunt läder (för att matcha resten av fåtöljen) så nu letar jag på Bukowskis och Lauritz efter en syskonfåtölj med trasigt underrede. To be continued…
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • ictoria skriver:

  Följde Amanda Schulmans "boande" under sin graviditet, då hon köpte hundratals prydnadskuddar. Ska bli intressant att se vad din graviditet får för konsekvenser på ditt hem! =)

 • dreamhouse skriver:

  hur snyggt som helst! gillar massor!! camillaxx

 • Bodil skriver:

  Men se där ja. Attans vad tjusigt!

 • Jojo skriver:

  Å va kul att få se bilder från ditt hem, inspirerad blir man till tusen :)Supersnyggt!!!

 • A. skriver:

  Fin fåtölj! Gillar dina hemma-hos-bilder även om de är närsynta…. Det är ju inte så många andra inredningsbloggare som bjuder på det.

 • Louise skriver:

  Och boandet fortsätter även efter graviditeten.. Jag är mammaledig nu och helt plötsligt fått ett brinnande intresse för hemmet. Bra kombination när man får skrutt och ingenting som mammaledig

 • Retro_rules skriver:

  Så fint du har det, lycka till med letandet

 • Tove - Formfront skriver:

  Hmm, jag blir lite rädd när jag hör sånt där. För om man börjar boa och fixa när man är gravid, hur kommer då jag bli – jag som har cravings efter att boa när jag är som vanligt, o-gravid!

 • Jessica skriver:

  Snyggt!
  Hihi… Mitt boande tilltog t o m efter graviditeten…. Helt plötsligt går man runt hemma och får en massa nya inredningsideer! Farligt, farligt att surfa på webshoppar då… 😉 Precis som Louise här ovan skriver… Ingen bra kombo när man inte direkt är stenrik!

 • Lina skriver:

  Vi pratade om det där PTV/PTH igår, männen verkar inte ha koll på det ännu. Så fin och sliten Jetson, funkar det inte med att lägga något under sitsen bara?

 • Camilla skriver:

  Det där boandet gör mej lite nervös den vackra dagen då jag själv kanske får uppleva det. Jisses. Och vad händer sen när man går hemma? Det räcker jag har varit sjuk två dagar så har jag ritat upp en skiss i huvudet på en ny möbel som ska byggas 😀
  Men du.. din Jetson, där den står nu ser den ju bara så perfekt ut. Så galet snygg och patinerad. Vad ska renoveras på den?

 • Hannasinspo skriver:

  Din lyckans ost. Fan vad fin den är!

 • Haha, tur att du fick bärhjälp. Älskar hur du hängt tavlorna, så långt ner. Supersnyggt!

 • Camilla A skriver:

  Den är jättefin…. Hoppas du hittar vad du söker! Lite sugen på en vit Pilaster… Särskilt när man ser den så välorganiserad hos dig 😉 Frågan är om mina småttingar låter böckerna vara i den höjden…? Hmmm..

 • Anonym skriver:

  Det är så himla kul att nästan alla gravida säger samma sak om boandet :)! Jag är ju sådan till vardags, och det kan jag tänka mig att du också är, så det blir nog lätt hänt att man spikar tavlor sent på kvällen :)!

 • Hanna skriver:

  Även om jag pysslade en del med att "boa" när jag var gravid så var det pysslandet med papper, kort, snören, tape osv som verkligen satte fart på mig 🙂 Och det är ännu kvar, drygt 3 månader efter knodden tittat ut till min stora glädje 🙂 Det har äntligen fått mig att ta tag i några idéer jag haft på paus i mitt företag också! Graviditeter kan bringa flera goda ting 😉

 • Ina skriver:

  SNYGG! Hoppas du hittar en syskonfåtölj så du slipper lägga ut en förmögenhet.

 • Stämningsfullt skriver:

  Hahaha, känner igen mig i det där! HUR jag fixade och donade under alla mina graviditeter!
  Superfin fåtölj!!
  Är för övrigt sjukt nyfiken på din tavelvägg… 🙂
  Kram Vanja.

 • cissela_c skriver:

  Den ser så fin ut på bilden! Vad är det som är sönder???

 • Nina skriver:

  Snyggt!!!

 • Lycka till och tänk att det alltid slutar sådär …alltid dyrare än man tänkt sig …men lauritz kanske kan ha ngt ….blir lite sugen på att plocka upp min pilaster hylla från källaren ..ser dem mer och mer i inredningsreportage…och plötsligt gillar jag den igen …
  Sköt om dig och magen.
  Pernilla På Piazzan

 • Alicia skriver:

  Kolla gärna mitt senaste inlägg! Det skulle betyda jäte mycket om du la en röst på mej! 🙂 Det tar max 1 minut 🙂

  Annars: Ha en bra dag! 🙂

 • Anonym skriver:

  Åh så spännande att följa ditt projekt:) Jag var likadan när jag var gravid & värre (om man kan säga så) blir det:)

 • Petra skriver:

  Snygg bild, snygg fåtölj! Blir nyfiken på din tavelvägg, som "Stämningfullt" även blev. Hoppas vi kan få se en bild 🙂 Behöver inspiration!

 • HANNA skriver:

  Jätte snygg!!

 • HANNA skriver:

  Jätte snygg!!

 • HANNA skriver:

  Jätte snygg!!

 • Jetson är verkligen supersnygg…precis som övrigt som syns av ditt hem på bilden!!!

 • Hemmakatten skriver:

  Hoppas att du hittar ett prisvärt alternativ. Och stort Grattis förresten! 🙂

 • seventeendoors skriver:

  Min kompis köpte en Jetson på laurtiz, med fin patina. Det var bara det att någon som rökte väldigt mycket hade haft den som favoritfåtölj. Det vara bara att åka till tippen med den, bye bye 5000 spänn!
  Tål att tänka på vad man budar hem för typ av möbler osedda..

 • Marie skriver:

  Ja, guuuud va snyggt!
  Gilla i massor på den bilden! 🙂

 • rebecca skriver:

  Men sjukt va snygg din ärvda jetsonfotölj är.
  Jag är i mitten av min graviditet. Och jag har börjat boa men ja har ingen mage som hindrar mig=) Inte än så länge. Ditt boande ger fina resultat=)

 • Claudia skriver:

  Hej
  Tänkte höra med dig var jag kan hitta den runda genomskinliga "bubbliga" vasen i ett inlägg som du skrev den 20 oktober? Eller finns det kanske ngn annan som vet?
  Tack på förhand

 • Frida skriver:

  Claudia: Den kommer från Svenskt Tenn och heter Dagg!

 • Kristin skriver:

  Åh så fin fåtölj, det är väldigt roligt att få se bilder hemifrån dig 🙂

 • Claes skriver:

  Hej! Kanonblogg! Undrar, var hittar man den fantastiska filten? 🙂

 • Trendenser skriver:

  Den heter Cross och kommer från Pia Wallén!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.