Annons

På önskelistan i oktober

Imorgon byter vi kalenderblad och börjar skriva oktober. På min önskelista för kommande månad finns fem fina saker som skulle pigga upp mig i höstmörkret. En ny bok, de fina Sarjaton-muggarna, Ceannis stickade pläd Chunky throw, ett par nya solur från Acne och Aesops nya handpeelingtvål. 
1.) Tom Fords fina bok från 2008 står fortfarande högt på önskelistan 2.) Sarjaton från Iittala i tegelrött 3.) Chunky throw från Ceannis, finns på Artilleriet 4.) Acnes fina Clover Chestnut i mocka och läder 5.) Aesops nya handtvål med peeling som sägs göra under för höstfnasiga tassar

Kategorier:

Kommentarer

 • boris jelic skriver:

  Hej! Fin blogg du har :D!
  besök gärna min också om du är intresserad av film, musik och fotografering:D Eller besök den bara xD

 • Nilla skriver:

  Fina saker!

 • Anonym skriver:

  Finns en identiskt lik pläd på Ica Kvantum!
  (I got it!) lyx eller budget;)

 • Anonym skriver:

  Var är nya numret av Ipad-magasinet… Har väntat hela helgen…=(

 • Anonym skriver:

  Så fina saker!
  Anonym, nu blev jag nyfiken, har du köpt den på kvantum nyligen? Hoppas den finns i alla städer då!

 • sanne-lee skriver:

  Hej Frida! Jag bara undrar om du fortfarande gör hjälp mig/inspirationskollage om man typ mailar och berättar lite om hur man har och vad man vill uppnå. Om du förstår vad jag menar. Jag känner att jag har lite av en grund men inte vet hur jag ska få ihop någon helhet här hemma. Känner att jag lätt kan fastna i match-match träsket och hade uppskattat lite tips och hjälp från någon kunnig så jag kan få en trivsam borg 🙂

 • Erica skriver:

  Hej! Har fått för mig och börja samla på lite finare viner men saknar något snyggt vinställ. Skulle jätte gärna vilja få lite tips från den bästa inredningsbloggen! 😉

 • Anonym skriver:

  Åh! Vilken önskelista 🙂 Gillar speciellt skorna som gärna hade fått traska hem till mig.

 • Ujujuj jag ÄLSKAR dem här skorna! Dock är det modellen med klack som får mitt hjärta att klappa hårdast. Jag tror att jag har nördat in dem minst två gånger i bloggposter det senaste halvåret. *manisk* Sarjaton muggarna går inte heller av för hackor..att dom dessutom är color-coordade med jodphursen gör ju att man vill ha dem ännu lite mer 😀 don’t you think?
  //M

 • Vilka skor!!! Supersnygga! Inte ofta jag faller för något sådär, men dem vill jag ha!

 • Aniika skriver:

  Åh! Skorna! De åker in på min önskelista också, på studs. Ha en fin vecka Frida.

 • Purple Area skriver:

  Snyggt höstkollage, bra val!!
  /susann

 • 110 kvadrat skriver:

  Mkt fin önskelista!!!! Väcker många habegär:)
  Ha en fin start på veckan!
  Kraam Emma

 • Agnes skriver:

  Hej!
  Vad använder du för kollage-program? Så man slipper använda paint o klippa o klistra 🙂
  Tack så mycket för ditt svar!!

 • sofia PR skriver:

  Finfina prylar!
  Ha en bra vecka/Sofia PR

 • Elisabeth skriver:

  Sarjaton-muggarna är så fina! I <3 Iittala!
  xxx
  E från Helsingfors
  https://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 • E M E L I E ♥ skriver:

  super fina saker !! 🙂
  kram,

 • Mrs G skriver:

  Väldigt fina skor, de skulle jag kunna tänka mig om jag inte nyss gått och köpt ett par RM Williams till.
  Nån måtta får det vara på shoppandet 🙂
  Kram Mrs G/Inredningshjälpen

 • Lia Secondhand skriver:

  Hej!
  I vår bloppis har vi lagt upp snygga höstkläder, skor, finklänningar m.m.
  Nu även lite roliga träningsspel för de som vill kicka igång träningen igen! Kolla gärna in 🙂
  https://liasecondhand.blogg.se

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.