Annons

Nyshoppat!

Det är inte varje dag man har hunnit med att glädjeshoppa innan klockan slagit 9 på morgonen. Men det har jag. Idag. När jag besökta Vitra i Basel för ett par år sedan förälskade jag mig i Hella Jongerius musmatta i vitt läder inspirerad av den klassiska Vitra-elefanten. Men det blev inget köp. Tills imorse, när jag av en lycklig slump hittade den på rea här. Snabbt fipplade jag upp VISA-kortet ur handväskan och klickade i en beställning. Om några dagar flyttar ett vitt djungeldjur in på mitt skrivbord. 
Foto: Vitra.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Oj men den var ju riktig söt! Förstår att du föll för den!
  kram /iris

 • Bönan skriver:

  Läcker! 🙂

 • Linda Formfront skriver:

  Vilken söt:)
  Behövde en ny musmatta till jobbet och bad min chef köpa en ny till mig. Köp en svart enkel, ba jag. Då kom kom hem med en vit matta med en kattunge på;) haha. Inte riktigt vad jag tänkt men får duga!
  Djurisk, men inte på långa vägar lika fin som din nya 🙂

 • ida skriver:

  Ohhh, fiiiin!
  (jag gillar också kartongen. Oblekt med vitt tryck… mmmmmm)

 • Jenny skriver:

  Åhh, har suktat efter den musmattan en längre tid. Kanske man ska slå till nu, men kan inte bestämma mig för vit eller svart. Har du vit på svart bord?

 • Anonym skriver:

  så snygg..så snygg!!

 • sofia PR skriver:

  Så snygg!
  /Sofia PR

 • Emma skriver:

  Riktigt snygg, ibland är det bara så kul när man hittar det man verkligen vill ha & dessutom på rea:)

 • Maja skriver:

  haha jag känner verkligen igen den där fippla-upp-Visa-kortet-stressen som gärna slår till när man hittar något riktigt gött på webbrea…! man har lixom ingen koll på hur många andra som just i samma stund har hittat samma fantastiska deal och kan hinna klicka slut på produkten innan man själv har pluttrat in det oändligt långa kortnumret! S-T-R-E-S-S!
  Grattis till Göteborgs fräckaste lilla musmatta 🙂
  //Maja

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.