Annons

Nyhet från Lightyears

Det danska belysningsföretaget Lightyears som är kända för moderna klassiker som Caravaggio och Atomheart har nu lanserat en ny pendel formgiven av Cecilie Manz. Mingus kommer i en rad olika dova och neutrala färger (grått verkar stort som sagt…) från Pale moss till Dusty och Black. 
Foto: Lightyears

Kategorier:

Kommentarer

 • Viktor T skriver:

  Hej
  Det är mycket vitt och svart. Men har någon tänkt på hur framgångsrika och starka amerikanska kvinnor klär sig i starkt röda och klarblå kläder. Ibland gult. De är inte rädda alls tycks det. Men vi är förfärligt ängsliga och håller oss till det svart-vita. När skall vi bryta oss ur det? Behöver inte vi starka färger under den dystra årstiden?

 • Anteboi skriver:

  Kanske skulle vara något 🙂
  Jag har inte ens en taklampa i mitt sovrum :p

 • Anna skriver:

  Det vore kul om du gjorde ett belysnings-reportage för oss alla som känner oss vilsna i den djungeln. Jag måste tipsa om NUD Collections lampor, det vore grymt om du kan ge oss lite inspiration, gärna med deras lampor?? 🙂 Känns verkligen i tiden! Hiss för textilkablar!

 • Sofia skriver:

  Åh, jag gillade verkligen formen på lampan! Får kika närmare på den.

 • Ina skriver:

  Vilken snygg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.