Annons

Fredagshyss på kontoret

I höst har jag tagit emot en ny praktikant. De närmaste sju veckorna kommer jag ha hjälp av Jenny som till vardags pluggar Butikskommunikation (Visual Merchandising) på Handelsakademin. Idag har vi sprungit på stan och letat rekvisita till en plåtning, och så var vi tvungna att hitta på lite bus också. Det stora anteckningsblocket med den kaxiga texten fyndade vi på Lagerhaus för 69 kr. Dagens tips! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Mrs G skriver:

  Stort grattis till Jenny som dragit högsta vinsten!! och detsamma till dig Frida, antar jag 😉
  Kram Mrs G/Inredningshjälpen

 • sofia skriver:

  super fin blogg!
  kan du följa min?
  http://www.dublin.blogg.se

 • Anonym skriver:

  hej:) vilken fin blogg:) Skulle vara super snällt och roligt om du kunde kolla in våran blogg en liten snabbis och slänga in någon liten kommentar om du har lust. Vi har bloggat på denna bloggen tidigare men slutade för att annat kom i vägen, men nu har vi satt igång igen och satsar på att komma en liten bit i alla fall. Tack på förhand:)

 • Lina skriver:

  Coolt anteckningsblock. Hoppas du får en bra praktik Jenny!

 • Haha vilket häftigt anteckningsblock.

 • Tintin skriver:

  Om du vill bli Veckans mest aawesome blogg, klicka då in på min blogg och komentera att du är med.
  Kram 🙂

 • Hej på er, både Frida och Jenny! Jätteroligt att träffa er båda häromdagen. Jenny, jag önskar dig en härlig praktik!

 • Eveline Berg skriver:

  Hej fina Frida, jag tänkte bara fråga dig en lita annorlunda fråga kanske… Vilken linje gick du på gymnasiet?
  Jag vill bli inredningsarkitekt och har då funderat på "Estetiska programmet" med inriktningen "Bild och fromgivning" med extrakursen "Arkitektur" och detta är nog det närmaste som jag hittat som är hyfsat nära arkitektur yrket som inriktning. Men det borde ju finnas något som är ännu mer, så att säga, rakt på sak… Eller?
  Tacksam för svar
  Kramar Eveline

 • Trendenser skriver:

  Jag pluggade samhällsvetenskap med inriktning mot ekonomi och läste därefter civilekonom så jag är helt fel person att fråga om "rätt" utbildning. Det finns en hel del utbildningar inom visual merchandising och butikskommunikation men mig veterligen ingen inriktad på just inredning. Jag tycker å andra sidan att det är bra, man ska inte nischa sig så hårt redan i gymnasiet. Du kan hinna ändra dig flera gånger om innan det är dags att börja jobba och då är det bättre med en bred utbildning inom ex. ekonomi oavsett vad du sedan vill arbeta med. Att känna till hur företag drivs, vilka mekanismer som ligger bakom marknadsföring och reklam liksom hur företagsledare resonerar (organisation och ledarskap) kommer vara viktigt för dig oavsett om du vill driva eget sen eller vara anställd. Den nischade yrkeskunskapen tycker jag personligen att man ska försöka skaffa sig senare i livet. Men det är som sagt min högst personliga uppfattning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.