Annons

Early Bird

Idag är jag uppe med tuppen och hamrar på tangenterna. Om allt vill sig väl ska nämligen nästa nummer av iPad-magasinet gå iväg till AppStore senare i eftermiddag – för release i era paddor redan till helgen! Så nu är det All Work No Play som gäller. Sen ska jag unna mig att lämna datorn på kontoret och vara helt ledig i dagarna två. Som pausmusik, medan jag dyker ner i nästa korrvända, bjuder jag på en inspirerande arbetsplats stylad av min kompis Sarah Widman. Snyggt jobbat, i dubbel bemärkelse!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Nu är du verkligen uppe i ottan! Heja dig! Ha en härlig ledig helg sedan!

 • Efter månader av bilder på trasmattor eller "persiska" så har jag nu på flera håll sett koskinn de senaste dagarna. Kan det klassiska skinnet vara en återvändande trend?

 • Heja! Ser fram emot det nya numret!

 • Vilket härligt ljus i bilden!

 • Emma - ByEmma skriver:

  Ja! äntligen kommer nya numret! Då ska jag läsa det denna helgen när jag planerat in en obokninsbar helg som än så länge endast rymmer en middag (som jag ska laga), en brunch, en bokmässa och en vinkväll…..
  Ha en bra helg Frida!

 • Anna R skriver:

  Åh vilken härlig arbetsplats! Ser verkligen fram emot det nya numret – kan du inte börja med ett i vecka 🙂
  Ha en riktigt skön helg!

 • Annica P skriver:

  Vill bara säga att jag tycker att ditt magasin är fantastiskt bra – till alla som har en iPad och inte har köpt prenumeration på Trendenser, så gör det – du kommer inte att bli besviken!
  Frida – en fråga till dig angående magasinet, hur många är ni som jobbar och gör varje nummer? Kan du inte berätta lite i ett inlägg om själva "processen", hur du tänker inför kommande nummer, lite info om redaktionen, vart ni utgår ifrån när ni tillverkar etc. Jag tycker att det hade varit jätteintressant att få ta del av detta!

 • A skriver:

  Hej! Vart är det nätta skrivbordet ifrån?

 • jenny skriver:

  Hej!
  Åh så fin bild. Såklart! Jag är på jakt efter lådor just nu och den svart-vit rutiga här är EXAKT vad jag är ute efter. Var är den köpt? Vore så glad att få veta.
  tack o ha en supertrevlig helg!

 • Linda skriver:

  Otroligt inspirerande och snyggt som vanligt! För den som är sugen på lite illustrerad Stockholmiana på väggarna, kolla gärna in här: https://www.society6.com/akeson
  Trevlig helg!

 • Pethra etc. skriver:

  Så fin styling, jag gillar! Sarah är verkligen duktig. Tack för din kommentar förresten, jag ska ta mig i kragen med bloggen!

 • david skriver:

  haha, paddor – det har jag inte sett förut 😛

 • Jonna skriver:

  Vart kommer bordet ifrån?

 • Frida skriver:

  Bordet kommer från IKEA

 • Jessica skriver:

  Heja dig! Åå va kul m nytt nummer!
  Härlig bild också!
  Trevlig helg!
  /Jessica

 • Julia skriver:

  Gud va fina blommor!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.