Annons

Bricka för dricka

Man har ju sett både barskåp och drinkvagnar till leda, men när jag fick syn på Idas ”drickabricka” (placerad i matsalen, högt upp och utom räckhåll för små barnafingrar) så fastnade jag för idén att samla fina flaskor (eller i alla fall de med drycker som tål dagsljus) såhär. På en gammal bricka, gärna med en vacker sifon, ett par fina glas och en trave snygga underlägg. Och nej, det behöver inte nödvändigtvis vara alkoholrelaterade drycker. Det finns finpackat vuxendricka utan provocerande procent också. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Så snyggt!

 • A. skriver:

  Sjukt fint! Måste genast rota fram en bricka här hemma.

 • Jag har faktiskt funderat lite åt samma håll. Vi har ett brickbord som jag har tänkt kan stå i vårt nya "bibliotek" och hålla lite dricka. Kanske lackas det med pianolack för att se lite glansigt och maskulint ut 🙂
  kram /iris

 • K O K O S skriver:

  Det var riktigt snyggt!

 • Linnéa Eriksson skriver:

  Först; tack för en fantastisk blogg med otroligt mycket inspiration! Läser den flera gånger i veckan och blir aldrig besviken på innehållet!
  Sedan: letar efter fina gladunderlägg. Har du tips på detta vore jag tacksam!
  Ha en bra dag!

 • Karin E skriver:

  Hehe, jag gillar det alkoholfria vattnet (!) i tredje länken. Mojitomixen är jättegod förresten 🙂

 • Anna L Johansson skriver:

  Superhärlig blogg!! Belv så förälskad i Leigh Viners tavlor att jag beställde tre stycken 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.