Annons

50 Shades of Grey

Nej. Jag åsyftar inte höstens kanske mest omskrivna boktrilogi. Jag tänker mer på alla femtioelva nyanser av grått som lagt sin som en dimridå över inredningsvärlden just nu. Tänk rökgrått, åskmoln, asfalt, morgondis, betong och aska. Jag rotade runt i arkivet på jakt efter stämningsbilder och fick ihop en fototriss. Det är onekligen en behaglig färgskala som låter tankarna lägga sig till ro. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • sofia PR skriver:

  Uttrycket 50 shades of gray förföljer mig ha ha(lång historia!) Missade att nämna att jag har en finfin lokal på g..:) Om jag får den, känner du dig då sugen på att komma till Uppsala och göra en inspirerande nytänkande dukning i min butik??
  Allt gott/ Sofia PR

 • A. skriver:

  Superfin gråskala!!

 • Dr Grane skriver:

  Mmmm, det är verkligen vilsamt. Sen skulle jag gärna lägga till en dov nyans av en färg till det grå. För att tillföra värme. Så fint, lugnt och just vilsamt. Kanske en trend vi behöver nu när allt rullar på så fort.

 • Grått är vackert.

 • Design & Stuff skriver:

  grått = svenskt 🙂 vill se något mer än så hur snyggt det än är så börjar d bli väldigt "grått" med grått hehe

 • Om Ett Hus skriver:

  Den första bilden var riktigt behaglig. 🙂 Grått är riktigt fint!

 • Anonym skriver:

  Häftig blogg du har. Kika gjärna in på våran blogg där vi skriver allt mellan himmel och jord. 🙂

 • Nathalie skriver:

  Tycker faktiskt att grått är något av det fulaste, finns inget liv alls med färgen o ingen harmoni. Då finner jag istället kritvita väggar och en fin vit säng med ett par färg glada sängkläder mer harmoniskt. Grått får allt o se sunkigt och deprimerande ut tycker jag. Men smaken är som baken. Haha. Ha en go dag

 • Hejhej skriver:

  Om du inte vill syfta på böckerna kan du ju skriva Gray istället för Grey som är killen i bokens efternamn… ;p

 • Punctuation Mark skriver:

  Beautiful images!

 • Ida skriver:

  Hej, riktigt snygg nattdukslampa på första bilden. Vart hittar man den? Grymt härlig blogg

 • rebecca skriver:

  grått är verkligen fint. Grått i ett sovrum får mig att känna lugn och ro.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.