Annons

På min önskelista: Pall med lädersits

Jag har en svårartad ”hang up” på möbler med läderdetaljer just nu. Den här nyheten från House Doctor åkte därför raka vägen upp på min önskelista efter att jag fått provsitta den på Formex i förra veckan. Problemet? Den finns i två olika storlekar (höjder och sittbredder) och jag kan inte bestämma mig för vilken av dem som skulle passa bäst hemma hos oss. I väntan på beslutet lägger jag upp den här på bloggen, som en mental påminnelse till mig själv. Visst är den fin!
Foto: pressbild från HouseDoctor.dk

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Riktigt fin och den kommer bara bli finare och finare med åren 🙂

 • ops……den där väckte ett ha begär här också …*ler…. Undra vem som kan säljer House Doctor och dessa i Göteborg , vet du någon ?
  Kram
  Pernilla På Piazzan

 • Olsson & Gerthel i Malmö har köpt in båda pallarna. Tror att vi kommer att få dem levererade i mitten av sept. Välkomna in för att prova. Vi kan säkert ordna med en leverans till Göteborg om det så önskas. Kostar nog inte så mycket. Runt 150 kr kanske.
  Är det någon som vill att vi ringer eller mailar när de kommit in så skicka ett mail till [email protected] med info om HD läderpall hög eller låg. Trevlig söndag hälsar Nina från O&G

 • Bea skriver:

  Jag tycker du ska köra på den längden och bredden du har på bilden. Jag klickade in mig på länken du länkar pallen på och såg det andra exemplet. Det kändes lite tråkigt och som att den kommer att "försvinna", att man måste centralisera den på något sätt. Så mitt råd är välj den långa varianten. 🙂

 • ANETTESHUS skriver:

  Superfin !!

 • Hej där, skulle du tycka det var roligt att få tips om hudvård som är alternativ, alltså ekologisk och kanske från frukt och grönt som man har hemma? 🙂
  Besök gärna min blogg, jag är naturkosmetisk hudterapeut, fråga om smink och hudvård och skönhet så svarar jag i den mest ekologiska mån jag förmår 😀
  Välkommen! ♥

 • sofia skriver:

  Like it! En låg modell är ju lätt att placera..
  Ha det så gott! Sofia

 • Så fin! Jag skulle gärna vilja ha en fåtölj av naturfärgat skinn. En pall känns ju som ett billigare alternativ 😉

 • S skriver:

  Mkt praktiska pallar att ha i barhöjd, våra är i björk! Finge gärna ha skinnsits oxå!

 • Maja skriver:

  Naturfärgat skinn är SÅ läckert! Köp Alla höjder och bredder du kan hitta Frida ::) lite asymmetri i vardagen livar upp…Eller något åt det hållet 😉
  Ha en underbar dag// Maja

 • Charlotte skriver:

  Va o kikade på housedoctor i helgen. Vad mycket fint dom hade! Hittade många favoriter 🙂

 • Linn skriver:

  Åh! Har House Doctor ÄNTLIGEN skaffat sig en bra hemsida?? Bönesvar!

 • erika skriver:

  Känns väldigt mkt "äkthet" över den där pallen, det gillar jag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.