Annons

Fint från Ferm Living hösten 2012

Nu börjar alla höstnyheter och pressreleaser inför nästa veckas Formexmässa att ramla in i mailkorgen. Bäst hittills är danska Ferm Livings katalogsläpp. Jag fastnade för den nya trådkorgen som funkar lika bra till barnens större leksaker och mjukisdjur som till vedklabbar (om man nu har begåvats med öppen spis hemma). Den verkar komma i flera färger, bland annat svart, rosa och gult. 
¨
I år har Ferm tagit hjälp av ett danskt 60/70-talshus och stylisten låter årets nyheter sola sig i glansen av danska designklassiker från samma era. Allt runtomkring tar lite av fokuset från det nya, men visst blev det unika bilder. Det här har man inte sett sig mätt på direkt. 
Bastuväggskänslan förstärker också de nya mustiga höstfärgerna på gamla Ferm-favoriter som kuddarna och plädarna med geometriska mönster. 
Foto: pressbilder från Ferm Living hösten 2012

Kategorier:

Kommentarer

 • Monnah skriver:

  Jag kommer ihåg den första inredningsbok jag skaffade mig. Den köptes på loppis och hade inspirationsbilder från sjuttiotalet. I boken fick jag en stor dos färglära och kommer ihåg att jag upptäckte min nya favoritfärg, nämligen petrolblå. Den nedersta bilden bjuder på färger som är mjuka och vackra och knappast störande för någon. Vet inte om det direkt är Ferm Living jag gillar, men stylisten har varit duktig. 🙂

 • Linda skriver:

  Åh….danskarna alltså, de kan de. Jag är verkligen svag för Ferm Living, gillar deras mönsterbilder, färgskalor och detaljer. Senapsgult, petrolblått mmmmmm…

 • Charlotta skriver:

  Jag kan inte annat än hålla med om det som skrivits ovan. Jättesnyggt! Men för mig andas det egentligen mer av en blandning av 50-tal (den milda färgskalan) och 60-tal (möblerna samt huset). 🙂
  Tack för en härlig blogg!

 • Lina skriver:

  Korgen är toppenfin!

 • Jag håller med, trådkorgen var riktigt fin!

 • Rafia skriver:

  Fin blogg! Dina bilder är verkligen fina!

 • Lene Nygaard skriver:

  Hei Frida, Monnah, Linda & co.
  Jeg kan berette at "stylisten" faktisk er Trine Andersen selv. Trine er stifter, kreativ ansvarlig og indehaver af ferm Living. Og ja, hun er dygtig som stylist, som iværksætter og en rigtig rar person:)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.