Annons

Victoriapassagen – här jobbar jag

Idag fick jag flera frågor om mitt kontor efter att ha visat bilder från min arbetsdag via Instagram. På begäran kommer därför en förklaring. Det är här jag håller till. I Victoriapassagen. Göteborgs alldeles egna lilla Harry-Potter-gränd, mitt i stan. Jag sitter på andra våningen i ett alldeles fantastiskt vingligt litet hus från 1800-talets början. Här startar jag varje morgon med en ostfralla och en kaffe från DaMatteo, mitt favoritfik som ligger dörr i dörr. Och såhär års tar jag gärna en islatte mitt på dagen också – för att svalka huvudet och tanka tankarna med ny energi innan det är dags att gå upp och jobba igen. 
Foto: Frida Ramstedt via @Instagram
 

Kategorier:

Kommentarer

 • isabelle skriver:

  Mysigt ju 🙂

 • Nu blir jag i ärlighetens namn så avis att jag nästan spricker! Den mysiga gränden…

 • Anonym skriver:

  Och lyllos dig som sitter i samma gränd som Rum för papper … Åhhhh …

 • a Lady & a Tramp skriver:

  åh, den drömmen…

 • Lina skriver:

  Otroligt mysig gränd! Kul att du varvar med personliga bilder.

 • DAVID skriver:

  Å, vad fiint! 🙂

 • Viktor Trappsteg skriver:

  Du har valt ett väldigt charmigt ställe. En liten pärla som folk verkligen älskar just för att den inte är så kommersialiserad och "bearbetad".
  För de som inte bor i Göteborg finns fler bilder.
  https://viktortrappsteg.blogspot.se/2011/10/victoriapassagen.html

 • Hannah Billberg skriver:

  Gillar din blogg skarpt, har inte följt dig tidigare men nu gör jag det både här o på facebook 🙂
  Jag är med i en tävling på sverigescharmigastehem.se, kika gärna in där på vårt bigrag 🙂
  https://www.sverigescharmigastehem.se/Home/RatingDetails/1565
  Ha det gott!

 • Marie skriver:

  Vad härligt, lite roligt att få höra att du sitter i Viktoriapassagen, följer ju också din blogg, som så många andra, men just nu håller vi (Änglaspis) på att ställa i ordning en av lokalerna i just Viktoriapassagen/Vallgatan där vi kommer att sälja vårt bröd och andra närproducenters varor under parollen "Smaka på Västsverige". Själv är jag mammaledig just nu och har inte varit nere än, men ska åka ner någon dag framåt, jag blir alldeles nipprig över att inte jobba just nu för det här projektet är ju så otroligt roligt :)) Men till hösten börjar jag jobba i företaget. Längtar!! Det är lite smygpremiärsöppning nu till helgen – inte alla leverantörer kommer hinna leverera sina varor men det kommer att fyllas på pö om pö under juli. Riktig rejäl invigning blir det i september i samband med Eldrimners matmässa.

 • Jennica skriver:

  Jag måste säga att när jag läser din blogg om din vardag, ditt jobb och ser dina underbara bilder så känns det som att du lever i en drömvärld! 🙂
  Jag inser ju också att allt blir vardag, men ändå….du har verkligen fått till det. Du ska vara stolt! Jag blir så glad på nåt sätt, det är så inspirerande att se att det går…att man faktiskt kan leva på sin dröm.
  Kram Jennica

 • Eda skriver:

  åh va mysigt o gott det såg ut :3

 • Johanna Garcia skriver:

  Ååhh <3 Viktoriapassagen! You’re living the good life, Frida 😉 HELT rätt också!

 • annajohanna skriver:

  En sån dröm!

 • Tess - Istla.se skriver:

  Jag älskar Victoriapassagen. Där är så mysigt.

 • Yvonne skriver:

  Ser riktigt härligt ut !
  Sommarhälsningar Yvonne från Leo & Elefanten där sommarrean pågår för fullt 🙂

 • Anna skriver:

  Kolla gärna in min hemsida! Är designer och konstnär, nya tavlor uppe på hemsidan, tips att inreda med kanske?:)
  http://www.ahdesignandart.se

 • Om Ett Hus skriver:

  Men du vilken mysig gränd! 🙂 Där hade gärna jag jobbat på dagarna med. 🙂
  /Susanné

 • Felicia Ubbesen skriver:

  Gudars vilken mysig gränd. Supercharmigt.

 • Matilda skriver:

  So do I! Det är mysigt 🙂

 • Annika skriver:

  Kika gärna in på min blogg jag startade för knappt två månader sedan. Den har redan växt till en av de mest lästa och största bloggarna på vimedbarn.se
  / Annika från Göteborg som älskar allt som har med kläder, skönhet och inredning att göra 🙂
  Just nu pågår en ny tävling på bloggen! Var med och tävla om ett presentkort!! 🙂

 • Lea nielsen skriver:

  Der ser hyggeligt ud

 • Aniika skriver:

  Oj vad fint. Vilken inspirerande arbetsmiljö!

 • Jessica skriver:

  Mysig miljö att jobba i :).

 • PAULINA skriver:

  Guuuuu vilka mysiga bilder!!

 • Mathilda skriver:

  Väldigt fina bilder! 🙂

 • Sofie skriver:

  Oh vad kul att du sitter där och jobbar 🙂 Jag sitter inte så långt därifrån (Kaserntorget, Fysiken). Var inne på Engelska tapetfabriken (rätt namn?) och strosade, och då tänkte jag faktiskt på dig! (konstigt nog, kanske?). Tack för en inspirerande blogg!
  Trevlig dag! 🙂

 • Sandra skriver:

  Åh, där brukade jag alltid fika när jag bodde i gbg!! Nostalgi.. Chokladbutiken som ligger på ena hörnet är underbar (och farlig, haha!). Kram S

 • Lea H. skriver:

  Aw, fantastisk stemning

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.