Annons

På begäran

Det är några som har hört av sig och frågat om väskan som jag hade med mig när vi var i Köpenhamn och plåtade butiksguiden häromveckan. Det är en Decadent, som jag köpte på NK i Stockholm förra hösten. Modellen heter ”working bag” och finns fortfarande i sortimentet. Här hittar du alla återförsäljare i Sverige. Har ni vägarna förbi Köpenhamn i sommar får ni heller inte missa butiken som jag står i på den här bilden. Stilleben på Niels Hemmingsensgade 3. Det är rena rama himlen för oss som älskar snygga posters! De har en välsorterad webbshop också, om du hellre vill handla på distans. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Åh tack för det, väskan är skitsnygg! Hils Caroline

 • Åh tack för det, väskan är skitsnygg! Hils Caroline

 • Johanna skriver:

  Vilken snygg väska! En klassisk som man länge kan ha:) njut av din semester! Kram J

 • [room] by sofie skriver:

  Väskan är så fin! Den klär dig verkligen. Ser ut att rymma en hel del dessutom. Tack för din kommentar ang mitt renoveringsprojekt! Ser fram emot att läsa ditt andra nummer av ipad-tidning och hela din Köpenhamnsguide.
  Fortsatt fin sommar!
  Kram Sofie

 • sofiahedvigpr skriver:

  Tack för tipset, ska dit snart:)

 • Hej Frida, Hoppas du har en bra sommar och får lite semester och inte bara jobbar. Gillar bilden på dig!! Ha det så bra! Mvh Daniel

 • Christina skriver:

  Vilken färg har du på väskan ?

 • Frida skriver:

  Christina: Jag kommer inte ihåg vad läderfärgen hette (tog den bara från en hylla på NK eftersom jag fastnade för den direkt) men den är mörkt rödbrun och av bilderna på deras webb att döma verkar det vara den som heter Cognac. Det finns en ljusare lädervariant som blir brunare med tiden (en kompis har den) men min var mörk på direkten 🙂

 • Nicklas skriver:

  Dit måste jag, jag är affischfreak, Frida vet du om de säljer den stora (den längst till vänster) affischen (Revolve) för jag hittar inte den i deras webbshop?

  • Trendenser skriver:

   Hej Nicklas, jag har inte koll – har själv bara handlat i butiken på plats men maila dem och fråga. Det är ju en liten butik så de är mycket hjälpsamma och serviceinriktade. Testa att skriva till: stilleben (snabel-a)stilleben.dk

 • Läckra affischer, läcker väska och du ser sådär "jag sätter bara upp håret i en knut"-snygg ut! Ha en fortsatt fin semester! Jag har bara två dagar kvar tills min semester börjar! Jippy!

 • Kakan skriver:

  Blev så sugen på att åka till köpenhamn av senaste numret så bokar nog en tur nästa vecka 🙂

 • Emily skriver:

  Skit fin blogg!!! Kolla gärna in min blogg <3

 • Christina skriver:

  En fråga till om väskan 🙂
  Är den slät eller har den struktur ?
  Finns båda varianterna och jag tänkte beställa :))
  Tack på förhand !

  • Trendenser skriver:

   Min väska är slät men jag vet att det finns dem med skinn som har struktur också så var noga med vad du väljer. Jag gillar den släta bäst på just den här färgen, men på min mulberry har jag valt en som är lite "kornigare". Lycka till!

 • Christina skriver:

  Tack för snabbt svar 🙂 Misstänkte att din var slät. Jag tycker också att den är snyggast men har också struktur på min Mulberry. Då kanske jag ska ta och beställa då 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.