Annons

Idag släpps nr 2 av Trendensers iPad-magasin

Nu har det äntligen, äntligen blivit dags att presentera nummer två av mitt iPad-magasin som släpps i AppStore as we speak. Ett fullmatat sommarnummer med smarta tips på hur du kan inreda din balkong (massor av före och efterbilder utlovas), en stor guide till Köpenhamns bästa inredningsbutiker, inspiration för en chic city picnic, de senaste nyheterna inom Skandinavisk inredning, en fortsättning på den populära stillebenskolan och en ny kul lösning som vi utvecklat för att du ska kunna testa hur olika porslin påverkar intrycket på ett dukat bord. Skynda köp! En tremånadersprenumeration kostar bara 22 kr! Du kan köpa appen Trendenser i iTunes om du klickar här
Foto: skärmdump från iTunes

Kategorier:

Kommentarer

 • DAVID skriver:

  Nice! Och snygg framsida! 🙂

 • Mia Malmqvist skriver:

  Hej!
  Kommer du släppa något magasin på svenska?
  Jag är alldeles för dålig på engelska, men skulle gärna vilja läsa din tidning.
  Kram

 • traderareshop skriver:

  Hej fina! kika gärna in min blogg och fynda lite, tror inte du kommer ångra dig;) ha en fin kväll!

 • Karin skriver:

  Hej Frida!
  Ofta har du inlägg på bloggen där du har fotat för Ikea. Jag skulle vilja komma i kontakt med dem ang ett samarbete. Jag har en bild som jag skulle vilja kolla om de kan tänka sig att sälja som tavla. Vet du var jag ska vända mig? Finns inga kontaktuppgifter/mail på deras hemsida.
  Tacksam för svar!

 • Frida skriver:

  Mia: Som det ser ut i dagsläget är det för få som har iPads i Sverige för att det ska vara lönsamt att göra en tidning på svenska, men min målsättning är givetvis att jag någon gång i livet ska få göra tidning på mitt eget modersmål också. Håll tummarna med mig!
  Karin: Jag jobbar en del med IKEA men det är ett jättestort företag och de som har hand om marknadsföringen är inte samma personer som har hand om produktutvecklingen. Dock vet jag en Umeåtjej som lyckats sälja en bild till IKEA, kolla med henne – kanske har hon bra tips till dig? Elin Hedström Thornell heter hon och nås på den här hemsidan: https://www.elinphoto.se/

 • Marte skriver:

  wow!! Veldig snygt magasin 🙂

 • Frida skriver:

  Tack Marte!

 • Karin skriver:

  Tack för svar Frida, du är bäst!

 • Pethra etc. skriver:

  Tack för kommentaren Frida, den gjorde att jag blev bloggsugen igen. Du borde bli bloggcoach och puffa oss bloggsmåttingar i rätt riktning när vi irrar runt, din kunskap och positiva framtoning skulle vara en oslagbar kombo. Fast din tid är ju redan överbelastad…
  Älskade senaste nr av magasinet. Och tack för att vi läsare fick kika lite på ert vackra bröllop, wow! Fantastiska bilder.

 • Åh vad skoj! Synd bara att jag inte har en iPad… För annars går det inte att läsa den eller?
  Svar: Åh vad härligt! Det har du verkligen gjort dig förtjänt av så som du har hållt på den senaste tiden med tidningslansering och boksläpp! Du är en stor förebild till alla andra inredningbloggare med stora drömmar! Keep up the good work Frida!

 • Frida skriver:

  Hej Sofia!
  Tidningen går bara att läsa i iPad-format. Och eftersom den är så interaktiv är det svårt att visa delar av materialet här på bloggen och förmedla samma känsla. Det skulle bara bli platta skärmdumpar av innehållet. Hela upplevelsen ligger liksom i appen. Men kommer du till Formex så lovar jag att visa den på plats! Jag kommer vara på pressfrukosten så kom bara förbi och säg hej så ska jag visa iPaden. Jag bär alltid med min i väskan. Hoppas vi ses då!

 • Lina skriver:

  Grattis till ännu en fantastiskt fin tidning. Den är supersnygg! Älskar navigationen och alla dolda smartheter.

 • Ann-Lis skriver:

  Gillar dina iPad-magasin jättemycket!

 • Annika skriver:

  Sv. Så lite så! Igår hann jag inte med någon läsning, men desto mer att se fram emot till ikväll! Det lilla jag sett hittills ser i alla fall kanon ut, Så roligt!

 • A. skriver:

  Frida du gör mig fattig. Tipsar om dyra fina saker och nu… MÅSTE jag ju köpa en ipad!!
  Jag får sälja lite grejor på Blocket och Tradera i sommar… 😉

 • Johanna B. skriver:

  Härligt omslag!

 • Johanna skriver:

  Ååå den skall läsas ikväll efter jobbet! Inspirerande läsning är alltid kul! Tack!

 • Lene Nygaard skriver:

  Hei Frida,
  Super snyggt.
  Tillykke endnu engang (med magasin – og ikke mindst bryllup).
  Bedste tanker
  /Lene

 • Christine skriver:

  The iPad interface is one of the coolest I’ve seen!

 • Lina skriver:

  Frida, hur länge finns tidningen att ladda ner? Jag tänker för oss som fortfarande inte köpt sig en padda än, finns det möjlighet att ladda ner ett nummer i efterhand?

 • Frida skriver:

  Lina:
  Tidningarna ligger kvar i arkivet så du kan backa och köpa gamla nummer. Inga problem!

 • Lina skriver:

  Perfekt, då kan jag sluta stressa 🙂 Tack Frida!

 • lady thirty skriver:

  Gah!
  Måste ha en Ipad! Vill ju läsa ditt magasin!!!

 • saravillfara skriver:

  Ingen här som prenumererar som fick problem att läsa nr 2? I AppStore så står det att nr 2 är installerat, men jag hittar det inte i min padda. Bara nr 1. Men det kanske är jag som är teknikdålig? Någon som har något tips?

 • saravillfara skriver:

  Nu hittade jag det senaste numret! Via Library i det gamla numret. Perfekt! Nu blir det läsa av!

 • Desiree skriver:

  can you believe I still not have an Ipad! gosh…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.