Annons

Fototriss från landet

Vi spenderar vår första semestervecka i svärföräldrarnas sommarhus på Västkusten. Här har det bjudits på regnsmatter mot rutorna, knastrande brasor i spisen och lata dagar inomhus (med kappläsning av gamla tidningar och magasin som min paradgren). Vi har inte gjort många knop de senaste dygnen. Det är så skönt att kunna hänga av sig ”vardagshjärnan” med jobbkavajen i tamburen och se hur dagarna sakta men säkert får suddiga konturer, för att så småningom flyta ihop till sommarledighet. Här är en fototriss från min absoluta närhet just nu. Vill du se fler häng med mig på Instagram!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Hej Frida, är hängaren i mitten något hemmasnickrat eller köpt någonstans?

 • Annika skriver:

  Du verkar ha det härligt! Själv har jag första lediga dagen med sol på väldigt länge! Njuter!! Trevlig helg 🙂

 • Frida skriver:

  Linda:
  Svärmor hälsar att den fanns här när de köpte huset men hon gissar att det är en gammal IKEA-hängare. Den var tidigare i furu men hon målade om den i vitt.

 • Karin skriver:

  Fina glimtar!

 • VICKAN skriver:

  Åh vad avundsjuk jag blir 🙂

 • Maria skriver:

  men Artek-kassen då! Var har du fått tag på den? Njut av din sommarledighet.

 • Tess skriver:

  Frida! I hopp om hjälp.
  Vi ska snart flytta till ett 50-tals radhus och har du vunnit ett superellips bord på auktion. Det har de klassiska benen men inte aluminiumlisten på sidan av skivan. Men perfekt i storlek till vår köksdel. Men problemet är nu vilka stolar vi ska ha. Vi har kollat på klassiska sjuan stolar fast i skinn och lilla Åland, men blir inte klokare för det. Vad skulle du rekomendera????

 • morsning korsning..jag erbjuder samarbete, om du gillar min blogg på facebook kan jag göra en annan tjänst åt dig som tack..t.ex gilla dig på bloglovin eller nåt..gilla mig och skriv vad du vill att jag ska göra i gengälld, skriv i en av mina kommentarer på min blogg, då ser jag det lättast…och det kan ta upp till 24 timmar innan jag gjort det du ville, kollar min blogg en gång om dagen..här kommer sidan jag vill att du ska gilla.. https://www.facebook.com/pages/Classes-lilla-blogg/143702972315095
  skriver en kommentar i din blogg sen när jag gjort det du bett om..
  jag ger detta förslag för jag gillar din blogg, annars hade jag inte frågat

 • Om Ett Hus skriver:

  Ni verkar ändå ha haft en skön vecka! 🙂 trots att sol är efterlängtat på semestern är ändå regnsmatter mot rutan, en tänd brasa och en hel hög med tidningar inte heller så illa! 🙂 hoppas ni får en skön semester och även en del sol! 🙂

 • Maja skriver:

  Skön skön vecka!

 • Maja skriver:

  Hvor kan den købes henne?

 • Lea F. skriver:

  Bra skrevet

 • ANNIKA skriver:

  Underbara bilder som inspirerar på din blogg.Älskar scarfen .Var är den inköpt!Påminner om en BARFOTA sjal men den är svart med ljusa mindre fläckar.Ha en skön dag!

 • Hemmakatten skriver:

  Visst är det underbart när dagarna börjar flyta ihop. Ett säkert tecken på att man är ledig. Ha en fortsatt skön semester!

 • Anonym skriver:

  underbara bilder!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.