Annons

Dansk kafferast

Nu är jag hemma på svensk mark igen och turborejsar mot en deadline med hundratals bilder på minneskort som ska förvandlas till vackert tittgodis i fiffat format. Inemellan redigerandet, skrivandet och tidningsjobbandet pausar jag med en kopp kaffe från min Musselmalet Mega. Handmålad från Danska Royal Copenhagen. Visste du att en vanlig mattallrik från deras serie kräver ca 1200 penseldrag innan den är klar? Imponerande. Inget jag skulle ha svängt ihop på en kafferast direkt. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Linn skriver:

  Det ska jag tänka på när jag är så stolt över mina egna handkluddade kaffekoppar 🙂

 • Anonym skriver:

  Jösses, galet!

 • Jisses! Ja, det måste vara rätt tidskrävande. Man får lite mer respekt och förståelse för prislapparna när man får lära sig sånt här.
  Himla fin assiett! Såg så himla lik ut de som jag har att jag var tvungen att ta fram och jämföra. Visst var det samma! Älskar mina, men vill gärna ha fler då jag bara äger tre. Har du tips på var de går att hitta fler delar?
  Broadhurst Staffordshire Iron stone, made in England står det under min. Kopia på Spode?
  Tacksam i fall du har tips 🙂
  Jag har provat googla några gånger utan framgång.
  Måste få tag i en låne ipad så jag kan köpa ditt magasin! Är ju så nyfiken på hur det ser ut. Av glimtarna att döma ser det onekligen riktigt fint ut. Heja Frida!

 • Punctuation Mark skriver:

  Ive always wanted to own some of those beautiful coffee sets they make!

 • Kakan skriver:

  1200 lät ändå mindre än man trott 🙂 Det är ju så detaljrikt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.