Annons

Ingen vanlig dag på jobbet

Igår var jag i Stockholm och spelade in en reklamfilm för Volvos nya miljöbil V60 Hybrid som lanseras nästa år. Mitt uppdrag var att köra runt i Stockholm och visa mina bästa besöksmål på temat ekologisk mat, inredning och design. Vi började med frukostbuffé på Urban Deli. Ja, ni ser ju. Det är inte direkt varje dag man slevar i sig morgonfilen med en stor kamera i nyllet.

Därefter betade vi av ösregn, butiksrace och bilköer i ett rasande tempo. Ni kommer få se mer av platserna och av bilen i filmen sen, men två pärlor jag måste tipsa om redan nu är Snickarbacken 7 som har en bra mix av nytt och nött inom mode, musik, mat, inredning, design och konst…
… liksom Lotta Agatons butik på Rådmansgatan 7. Här hittar man handplockade produkter som man vill leva med ett helt liv. Här ser ni en skymt av Lottas kontor som är en del av lokalen. Superfint!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Frida! Det är ju så himla kul att läsa här, när jag väl kommer hit 🙂 Du flänger verkligen hit och dit och vilka makalösa uppdrag sen! En salig blanding och den ena coola saken efter den andra. Aldrig tråkigt på jobbigt väl?! Go girl, du är grym!

 • Hanna Skattberg skriver:

  ta gärna en titt in på min blogg:D

 • Åh, vad kul! Vilket uppdrag, ska bli kul att se det färdiga resultatet om det kommer rulla i Sverige?
  Trevlig helg! /Hanna

 • Lina skriver:

  Vilket roligt och oväntat uppdrag. Ser fram emot tipsen!

 • Olivia skriver:

  Hej, allt bra? 🙂

 • anci skriver:

  Himla kul!! Ska bli jättespännande att se det färdiga resultatet av reklamfilmen!

  Lotta Agatons butik är en riktig drömbutik :o)

 • Frida skriver:

  Filmen ska visas här på bloggen om ett par veckor, håll utkik!

 • Måste göra ett besök i Lottas butik… Ser fantastiskt ut!

 • Hej Frida, Låter som en helt underbar dag – riktigt schysst uppdrag! Ha en bra dag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.