Annons

Mitt-i-veckan-helg och svar på kavajfrågan

Alltså, hur skönt är det inte med mittiveckanhelg? Jag pilade ner på stan och firade med ett fång rosa pioner, en mindre skog kryddväxter (till en plåtning imorgon) och en liten present!. Många har frågat om min kavaj i ett tidigare inlägg. Den kommer från samma ställe som den jag har på mig här: Hunkydory! Men jag köpte dem för flera år sedan. Hösten 2010 (den svarta) och våren 2011 (den beiga). Jag älskar detaljerna på deras plagg. Nu, slut på modebloggandet – mot kvällens middag!
Hunky Dory Kavaj
Foto: Niklas Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Wow! Grymt snygga skor!
  Önskar att jag vore 10cm kortare så att även jag skulle kunna strosa runt i sånna snyggingar.

 • Aniika skriver:

  Härlig bild! Är det din käre make som är så duktig på att fota alltså? Hoppas du får en bra kväll.

 • Jösses vilka snygga skor, men hööööööga klackar, en eloge till dig som kan gå ut och shoppa i såna.

 • Ida skriver:

  Och för att du ska kunna handla dina pioner på din mitt-i-veckan-helg kan vissa inte ha mitt-i-veckan-helg!

 • Tess [istla.se] skriver:

  Det var riktigt fina kavajer.
  Trevlig helg.

 • 20 kvadrat skriver:

  You look fabulous !!

  Ha en fin kväll!

  // Josefin

 • DeiaC skriver:

  Wow, vad snyggt!
  Både bilden och du…..

 • Mini skriver:

  Vad kul med lite "mode"-rapportering, tänkte faktiskt härom dagen att du alltid är så snyggt klädd, du inspirerar även där! :D. Tycker det skulle vara jättekul att få hänga med i fickan, två tummar upp för Instaweek med Trendenser!!
  Härlig ledighet! Häls. Mini

 • Mia skriver:

  Håller med de andra,
  you look fabulous! 🙂

 • Lisa skriver:

  Ljuvlig bild! Och roligt få se lite men ändå lagom av din mer privata sida. Kram

 • Anna skriver:

  Åh vilka härliga pioner, de är ju så underbara.

  Kul att få se lite av din personliga sida, men det jag gillar bäst med din blogg är att du håller dig till inredning/design/trender och framför allt att du levererar egna bilder (lånar av maken 🙂 ) och inte bara kopierar och återrapporterar från andra bloggar! Mig inspirerar du! Ha en riktigt go helg, för det är du väl värd.
  Bästa hälsningar Anna

 • Hoppas du får en superbra fredag! 🙂 Hur mår du?

 • Jag undrar mest hur du gör för att hålla dig i form, 'cause DAMN vad vältränad du ser ut att vara, jag är grön av avund! Vad tränar du?

 • Hanna skriver:

  Men hey, snygging!

 • Lisa skriver:

  Måste fråga vad det är för snygga byxor du har på dig? Kram

 • Alice skriver:

  Guuuuuud så snygga klackar!

 • Sara skriver:

  Hejsan, skulle behöva din hjälp 🙂 ska köpa nya converse men vet inte vilken färg 😮 så kommenterar gärna på min blogg vilken färg du tycker jag borde ha! 🙂

  Kram!

 • Anonym skriver:

  Snygga skor!

 • Lina skriver:

  Bilken fantastisk bild! Och dessutom – Fantastiska klackar, Fantastiska byxor, Fantastisk jacka och inte minst Fantastiska blommor. /Lina

 • Britta skriver:

  Fantastisk bild i det perfekta ljuset och måste bara säga,WOOOW, så snygga skor!! Snälla, kan du inte berätta var du köpt dom? Önskar dig en fin helg/ Britta Sthlm

 • Frida skriver:

  Tack snälla för alla fina kommentarer. Vad gulliga ni är!

  Aniika:
  Yes! Men Niklas avskyr att fota, så han smäller till med en bild i kvartalet ungefär 🙂 Är det inte dumt så säg?

  RockPaperScissorLizardSpock:
  Jag löptränar. Försöker springa en mil 3-4 gånger i veckan. Hatade löpning som pesten förut men nu har jag blivit beroende. Det är verkligen världens enklaste och bästa träningsform.

  Lisa och Britta:
  Skorna kommer från Acne och byxorna från H&M!

 • Tack för att du svarade! Skall definitivt ge det ett försök iaf 🙂

 • martina skriver:

  låter väldigt skönt! önskar att man kunde ha mitt i veckan helg lite oftare 😉

  ps, kollat in min video? om inte kika gärna in på min blogg där den finns! Jag tävlar om att bli stockholms nästa artist och om två dagar (21/5) behöver jag just din röst!! skulle bli superduperglad:D kram!

 • martina skriver:

  Hej fina du! skulle bli oerhört glad och tacksam om du ville rösta fram mig som stockholms nästa stora artist! mitt bidrag heter: STOCKHOLM I MITT HJÄRTA – MARTINA AHLMARK och är nmr. 5 på listan! För att komma till röstningen kika in på min blogg eller besök länken nedanför efter pilen! tusen tusen tack i förväg! 😀 ->>> https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4310&artikel=5116039 <—-

 • I wish someone gave me such beautiful flowers)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.