Annons

Work in progress

Idag har jag och Bodil teamjobbat igen. Tyvärr måste jag vara sådär klyschigt ”blogghemlig” eftersom jag inte får visa så mycket på bild ännu, men vi hade en väldigt rolig fotosession på kontoret. Lite halvgalet emellanåt och som alltid kantat av Norrländsk humor. Den här gången hade vi hjälp av två stylistpraktikanter: Johanna och Emma. De fixade med vattenfärg, 80-talsgodis och nagellack tills hela konferensrummet liknade en vackert pastellig karamell. Men nu är vi klara. Allt är undanplockat och bordet är avtorkat. Slutresultatet? Hemligt som sagt, men jag lovar att visa bilder när jag får!

Foto: blandband från minneskortet av Frida Ramstedt, Johanna Garcia och Emma Brizzi

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Jag vill se mer!

 • Nash skriver:

  Spännande!

 • Anette R skriver:

  Man anar att det kan bli något läckert, kanske i vårpasteller. Känns som det ligger rätt i tiden. Ska bli spännande att få se mer!

 • Anette R skriver:

  Man anar att det kan bli något läckert, kanske i vårpasteller. Känns som det ligger rätt i tiden. Ska bli spännande att få se mer!

 • Emy skriver:

  Du har väl inte missat världens bästa och coolaste blogg?!?

  https://epicfaiil.se

 • Kul! Älskar kombinationen grått och pastellrosa!

 • denice skriver:

  spännande:)

 • Sara skriver:

  Fina bilder!

 • Lovisa Wallin skriver:

  ååh så spännande! Jag blir så inspirerad av dig, jag är själv på väg ut i arbetslivet som journalist/stylist/fotograf, sitter med ansökningar till journalistlinjer just nu faktiskt, och det är delvis tack vare inspirerande människor som du som jag slutligen insett vad jag vill jobba med!

 • Karin skriver:

  Hej Frida!

  Först och främst, tusen tack för en grym blogg. Om jag inte misstar mig så brukar väl du fota med Nikon? Blev därför lite nyfiken när jag såg en canon här på bilden. Vilken kamera har du egentligen? Avgudar dina bilder och ska köpa en ny kamera nästa vecka, tacksam för svar.

  Trevlig helg,
  /Karin

 • Frida skriver:

  Karin,
  jag plåtar med Nikon. Alltid. Men Bodil tillhör "andra sidan" (än så länge 🙂 Det är hennes kamera som syns på bild. Själv skulle jag dock inte rekommendera annat än Nikon som jag alltid plåtat med, sedan mitt första klick.

 • Frida skriver:

  Lovisa:
  TACK!

 • Malin skriver:

  Grymt jobbat, låter härligt!

 • Bodil skriver:

  Frida, rättelse här. Jag har till och med gått över till andra sidan. Nästan frivilligt.

 • Nilla skriver:

  Spännande. Ha en fin helg!

 • Karin skriver:

  Tusen tack för snabbt svar. Då måste jag såklart ställa en följdfråga, vilken Nikon har du?

  Trevlig helg!

 • Frida skriver:

  Bodil: Yoy say? Jag ska nog kunna omvända dig igen 😉 Tack för en fab vecka!

  Karin: Jag har en Nikon D300 men sneglar på den nya D800'n

 • Malin skriver:

  Oj, vad spännande! Längtar efter att se vad "hemligheten" är.
  Kram Main

 • Felicia Ubbesen skriver:

  Spännande! Pastelligt passar ju så himla bra med våren också. 🙂

 • ser fint uyt och man blir nyfiken!
  gillar sneakpeeken i kameran =)

 • julia skriver:

  gillar verkligen sista bilden. åh. vad. fin.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.