Annons

På min önskelista: mässing och mönster

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag dras mot det mjuka. Mer och mer. Det är som om jag när en inre längtan att få sudda ut alla konturer och kontraster som jag lärt mig älska tack vare den grafiska pollutionering som drabbat inredningsbranschen senaste åren. På min önskelista just nu: Mässing och Missoni! Den senare ska jag frotteras med i veckan. I dubbel bemärkelse. Snart, Milano!

Foto: Zickzackmönstrad kudde från Missoni, bordslampa Chipperfield från Wästberg

Kategorier:

Kommentarer

 • Anette R skriver:

  Härliga Salone Internazionale del Mobile.
  Många intryck och roliga saker. Önskar dig en härlig mässvecka. Jag ser fram emot dina blogginlägg, har inte möjlighet att åka själv. /Anette

 • Jenny skriver:

  Den mässinglampan påminner mig så mycket om lampor och ett soffbord från min mormor och morfars hem. Var det på 60-talet mässingen var stor? Får lite retrovibbar 😀

 • Anonym skriver:

  Hjälpa mig gärna att välja vilken klänning jag ska ha på skolavslutningen genom att gå in på vår blogg och kommentera de inlägget.

  Ha en bra kväll, kram(:

 • Hoppas att du får det jätte bra! Ser fram emot uppdateringar!

 • Supersnygg kombo, helt i min smak! Har den där kudden i min soffa och ovanför sitter det en solspegel i guld som går superbra ihop med det pastelliga i kudden.

  Ha en trevlig kväll!

 • Barbro Karlsson skriver:

  Hej
  Vi på Colorama Stockholmsvägen i Mariestad har köpt ett hus från 1920-talet vilket vi håller på att renovera från grunden. Vi gör om huset till ett enfamiljshus. Hela renoveringen följs upp på vår blogg men vi kommer även att ordna en rad events där kunder/intresserade kan följa renoveringen. Även tidningen Mitt hem, Coloramas egen tidning, följer projektet. Tanken är att det ska vara en skola för alla som bygger om sitt hus, och även en skola för oss på Colorama. Vi kommer under renoveringen att ordna en hel del event där kunderna får följa vårt projekt. Planlösning? Hur kaklar man? Vilket golv har vi valt? Hur behandlas det? Tvättstugan, hur ser den ut och hur tänkte ni? Lisa Åberg, Colorama Stockholmsvägens inredningsdesigner kommer att färgsätta. Ett projekt som kan vara av intresse för dig? /Barbro Colorama Stockholmsvägen i Mariestad

 • Nilla skriver:

  Fint! Kul med mässan. Ha det bra!

 • mikaela skriver:

  vad gör du i dag då ? 😀
  kram

 • Hej Frida, Mycket snygga och passar kanon ihop! ha en bra dag!

 • Marianne skriver:

  Hej Frida.

  Jag kan inte bestämma mig för vilket bestick vi ska skaffa. Det lutar mot Arne Jacobsen men jag vet inte om jag är helt övertygad. Har du några andra bra förslag?

  (tack om du har tid)

 • Sara Rekvik skriver:

  Smashing! Väldigt fin kombo.

 • DAVID skriver:

  S.N.Y.G.G.T.!
  Bra blogg! 🙂

 • Sandra skriver:

  Jag älskar den där "färgen" 🙂

 • housewife skriver:

  snyggt! passar grymt bra i mitt alldeles för stora hus

 • Frida skriver:

  Jenny:
  Visst är det lite 70. Men tro mig när jag säger att den eran kommer igen. Big time. Vänta bara till hösten. Om jag ska leka lite Saida så är det vad jag ser i kristallkulan 🙂

  Marianne:
  Jag har Georg Jensens bestick Vivianna (de matta). Älskar skedarna. De är helt fantastiska att äta med. Hela serien kan rekommenderas, men skedarna i sig är to die for!

 • Nina skriver:

  Hej, letar du bestick så kan jag rekommendera Salvia matt av Jonas Bohlin för Klong. Går att beställa hos Olsson & Gerthel och säkert på fler ställen. Vi har dem hemma och har haft dem i snart 6 år och de är som nya. Vi diskar dessutom dem i maskin dagligen och de är lika matta och fina fortfarande 🙂
  Hälsningar,
  Nina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.