Annons

En helt vanlig dag på jobbet

Idag har jag banne mig tagit frilanslivets ”pyjamasjobbande” till en helt ny nivå. Tillsammans med min nya praktikant Johanna och bästa fotografkompanjonen Bodil Bergqvist har jag stylat ett riktigt roligt och lite halvgalet balkongprojekt, som jag lovar att berätta mer om (och visa fler bilder från) när tillfälle ges. Men ni kan ju bara tänka er. Jag var inte den som klagade högljutt till Arbetsmiljöverket när jag fick tillfälle att sitta här i solen, i sällskap av en kopp kaffe och en croissant. Höjdskräcken till trots.

Trendenser Frida Ramstedt
Foto: Johanna Garcia, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Evelina skriver:

  Hej fin blogg
  Kolla gärna in min;))

 • Lina skriver:

  Ljuvligt det ser ut! Linné?

 • Lina skriver:

  Ser riktigt härligt ut! Jag har passat på att gå in mina skor på jobbet idag, lite roligare en än vanlig dag iaf 🙂

 • Hej Frida, härlig bild, fasen vad skönt när man kan ta frukostkaffet på altanen/balkongen. Ha en bra kväll! Mvh Daniel

 • Johanna skriver:

  Du ser ut att ha de bra i solen 🙂 de ska bli (som alltid) super spännande att se resultatet.

 • Hemnet-frossandet tas till nya höjder, nu med ursnygga statister på balkongerna?! 😉 Nä, skoja bara. Ser härligt ut, ska bli spännande att se resultatet! Glad påsk!

 • Linda skriver:

  Ha ha ha ha!! Snygg pyjamas! 🙂

 • Ine skriver:

  Ser herligt ut!

 • pysseliten skriver:

  Härlig bild och vilket lyckojobb du har 🙂

 • Hanna Wendelbo skriver:

  Vilken osis att du inte pjamasjobbade när du var hos oss! Skitsnyggt med nattkläder!

 • Aniika skriver:

  Åh, ett sånt jobb skulle jag vilja ha.. 🙂

 • Johanna skriver:

  vad härligt! 🙂 avundsjuk jag blir 🙂

 • [room] by sofie skriver:

  Vilken fin bild på dig! Förstår att du inte klagade till arbetsmiljöverket! Livet som frilans är rätt gött, eller hur? Spännade att du visar bilder från dina projekt. Skrattade lite åt Ebbas kommentar…hihi! Ska bli kul att se vad det ska användas till!

  Vi hörs!
  Kram Sofie

 • Linda skriver:

  Vad härligt det ser ut! Fin pyjamas också 🙂 Jag köpte mig en liknande för några veckor sedan, tycker det är så fräsch med blåa pyjamas.
  Kram Linda

 • Paulina Södergren skriver:

  Underbart! får man fråga var man får tag på en sån gorgeous pyjamas? Jag har letat läääänge.. Kram och glad påsk

 • elsa skriver:

  det där ser bara för underbart ut!!

 • MMM ser ljuvligt ut att sitta på den balkongen och äta frukosten i solskenet:) Synd det blivit kallt och kasst just denna helgen bara. Jag önskar dig iaf en riktigt GLAD PÅSK

  LOVE Maria på inredningsvis

 • Melissa skriver:

  Härliga foton, gillar balkongbilden skarpt! Mysigt. 🙂

 • Min butler skriver:

  Det ser ju riktigt bra ut, härligt avkopplande 🙂

 • Jossan skriver:

  Hej fin blogg;) har typ samma Pyjamas fast i rosa:)kolla in min blogg!!

 • Åke skriver:

  Härlig bild!
  Önskar jag hade en sån fin balkong. ´^_^
  /Åke

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.