Annons

Dagens kontor

Hela den här veckan är jag på resande fot. Igår spelade jag in en film i Stockholm tillsammans med Fredrik Streiffert. Idag åker jag vidare ner till Malmö för att träffa min bokförläggare och imorgon flyger jag till Milano för att besöka Salone del Milan. Den stora möbelmässan! Om den första delen av veckan varit gles med uppdateringar, så lovar jag att kompensera i Italien. Fredrik lyckades fånga mig på bild när jag passade på att mikrojobba i en paus igår. Sittandes i en skog av designklassiker.

Frida Ramstedt Trendenser blogg inredningsblogg
Foto: Fredrik Streiffert

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag ska också flyga till Milano imorgon! Egentligen åker vi (min sambo, haha) mest dit för fotbollen, men på fredagen blir det faktiskt en sväng till möbelmässan med min faster och kusin, ska bli riktigt häftigt! 🙂 Hoppas du får en riktigt bra resa!

 • Petra skriver:

  Trevligt Frida, glöm inte bort att andas ibland. Hälsa Milano, så håller jag ställningarna i Umeå.

 • jasmin skriver:

  macbook? 🙂

 • Lina skriver:

  MEN så fina fåtöljer!

 • Hej Frida, Hoppas du får det bra i Italien, ska bli spännande och se dina inlägg därifrån! Ha en bra resa!

 • Hej Frida!
  Tänkte att jag skulle lägga ett litet inlägg om mässan imorgon och jag tänkte att jag tipsar om att mina kära läsare kan titta in och läsa dina uppdateringar sedan då skrev att du kommer rapportera. Hoppas att det är ok. Hoppas att du också får det jätte bra och jag ser fram emot uppdateringar!
  Emmelie

 • Pella skriver:

  Underbar bild!

 • Tess - Istla.se skriver:

  Vacker du är.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.