Annons

Bloggforum 2012

Söndagen den 6 maj arrangerar jag Bloggforum 2012, i samarbete med Milk. Det är ett tvådagarsevent i Göteborg, för de 100 största svenska bloggarna inom mode, mat och inredning. Och för deras läsare! I år kommer vi nämligen att släppa ett hundratal separata biljetter till söndagens inspirationsföreläsningar. Bland de inbjudna talarna syns namn som Blondinbella, UnderbaraClara, Karin Adelsköld känd från SVT, Monika Ahlberg känd från TV4 och Elin Nyström från Stylein. Insläppet kommer att börja kl 13 och eventet pågår till ca 19 i centrala Göteborg. Är du nyfiken och vill komma och lyssna? Läs noga nedan:

ANMÄLAN BLOGGARE:
Inbjudan har gått ut till 100 speciellt inbjudna bloggare, men vi har några restplatser kvar. Om du bloggar om mode, mat eller inredning och önskar delta, maila ditt namn och din bloggadress samt en kort beskrivning till [email protected] senast idag kl 17 så kontaktar hon dig om det finns möjlighet att delta i tvådagarseventet.

ANMÄLAN PRIVATPERSON:
Maila namn, adress, telefonnummer och det antal biljetter du önskar till [email protected] De 100 första som anmäler sig får ett bekräftelsemail på sin beställning (obs! anmälan är bindande) och skrivs upp på en lista som vi kommer att bocka av mot på plats. Biljetten kostar 250 kr inkl. moms och betalas vid insläppet. I priset ingår samtliga av söndagens föredrag samt fika. I bekräftelsemailet kommer du att få mer info om hålltider och lokal.

Kategorier:

Kommentarer

 • Bra upplägg i år – är suuur för att jag är i London just den helgen 🙁
  Nästa gång! Ha det fint, kram/Stina.

 • Åh, så kul att det blev av – kommer bli grymt!

  Önskar att jag kunde vara där, jäkla prinsessdop… ;-(

  Trevlig helg önskar Ebba

 • Walleri skriver:

  Åååh vad kul det hade varit om man befann sig i Sverige då!

 • Finaste Huset skriver:

  Spännande! Kommer gärna!

 • Karin A skriver:

  Åh så spännande det låter Frida – vilken fin grej du ordnar! Välkommen tillbaka till ett vårligt men ack så blåsigt Göteborg imorgon…

 • Hej Frida! Jag har fått en inbjudan men det framgår inte om det kostar någonting, vare sig föreläsningarna eller boendekostnad?

 • Lina skriver:

  Bra initiaitiv!!!!

 • Lovisa D skriver:

  Fin blogg!:3

 • Katja skriver:

  Detta ska bli så roligt!

 • Erika Fagerqvist skriver:

  Neeeeej! Jag missade detta….typiskt!!!!

 • det ska bli så himla roligt! är så jäkla glad att jag blev inbjuden 😀 blir superkul att träffa alla!!

 • Jag kommer & det ska bli så otroligt kul & intressant!!! Vi ses på söndag! KRAM

 • Låter så himla intressant, jag är nu bloggar och ser fram emot allt spännande framöver, det är mkt tankar o idéer just nu och jag kommer pröva mig fram, som så många av er säkert gjort! Ni är inspirerande! / Pernilla Ateljé Lövbacka

 • Möbler skriver:

  det vara modulen så kul! är så curst glad jag blev inbjuden: D gåva vara kul att foregather alla.

 • Kinna skriver:

  Önskar att jag varit med men skulle varit bortrest och tackade nej. Det låter som om det är väldigt givande och jag hoppas få inbjudan nästa gång det är något på gång.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.