Annons

Söndag i sängen

Sommartid, sovmorgon och söndag i sängen. Pyjamasfrukost, en kopp kaffe med mjölk och medhavd lektyr i form av Steve Jobs biografi och några osedda föreläsningarTed.com har gjort helgavslutet än mer njutbart. Men nu silar vårljuset in genom persiennerna och magen kurrar. Det börjar bli dags att masa sig upp och göra våfflor till lunch. Önskar er en riktigt skön söndag, oavsett hur ni spenderar den.

SÖNDAG I SÄNGEN
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Andrea Castells skriver:

  ahhh I miss swedish waffle so much..
  Here in Barcelona they're much thicker and not at all as good as the swedish ones..
  XX from BCN

 • malin skriver:

  Här blev det i också våfflor till lunch idag.

  Fortsatt trevlig söndag!

 • Isabel skriver:

  Fint med gråskalan i bilden.

 • Lina skriver:

  Fina bilder idag!

 • Linda skriver:

  Det där såg ju inte helt fel ut. 🙂
  Jag spenderade söndagen flera timmar utomhus, jag hittade lä och kunde ligga ute i bara linne och shorts. Hade faktiskt kunnat ha bikini till och med där jag låg, men det blev ju lite kallare när man ställde sig upp och det riktiga vädret fick tag på en 🙂 Men det var hur härligt som helst med värme och sol!

 • GoS4u skriver:

  Snyggt!
  Likadana färger som mina bambubedset – välkommen in och kika på dem!
  Mjuka så det nästan blir en måndag i sängen också….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.