Annons

Stockholm Furniture & Light Fair: Tom Dixon

På tal om guldskimmer så är Etch Light Brass fortfarande min senaste favorit från Tom Dixons sortiment. Trots att mängder av nyheter presenterades på mässan i form av fåtöljer, bord, silverskimrande lampor och serien Beat i vitt. Kanske för att Etch hängde så maffigt i stora klasar från taket. Fint!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Martina skriver:

  Snygga som 17. Dessa hänger väl i rummen på Scandic grand central imorse jag inte minns fel?!

 • Följ våran nystartade blogg med masas bilder och texter, ni kommer inte bli besvikna ! http://www.kissingthedarkness.blogg.se

 • kakan skriver:

  Hej Frida! jag undrar om jag får använda mig av några bilder från mässan? självklart refererar jag och länkar till dig.

 • Martina skriver:

  Om skulle d stå..inte imorse 🙂

 • Lina skriver:

  Härliga lampor!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *